web analytics

Contentcreatie

Anne van Monday MoodAnne van Monday Mood

Teksten nodig voor online en offline doeleinden?

Zoek jij iemand die jouw website kan vullen met korte teksten over de diensten die jij levert, relevante blogs over onderwerpen die aansluiten bij jouw bedrijf of teksten voor offline communicatiemiddelen zoals een brochure, flyer of poster?

Dan ben je bij mij aan het juiste (e-mail)adres. Ik vertaal jouw boodschap graag naar een tekst die aansluit op jouw doelgroep en communicatiemiddelen. Graag kijk ik samen met jou waaraan een tekst moet voldoen. Komt jouw boodschap met enkele woorden al over? Fijn! Ook schrijf ik met veel plezier blogs, nieuwsbrieven of andere teksten over onderwerpen die meer tekst en uitleg nodig hebben.

Heb jij andere vragen over het realiseren van teksten? Die uitdaging ga ik graag aan! Onderaan deze pagina vind je mijn e-mailadres en een contactformulier.


Starten met bloggen of een eigen webshop

Je wilt graag een blog beginnen maar weet niet waar je moet beginnen. Welk platform past het best bij jou en hoe zou je willen dat je blog eruit komt te zien? Daar kan ik je mee helpen. Als startende blogger verdien je een mooie website waarmee je een professionele eerste stap zet. Samen zoeken we naar een uitstraling die past bij jou en de artikelen die je wilt gaan schrijven op je blog. Heb je nog geen logo voor je website bedacht? Geen probleem! Ik denk graag met je mee.

Wist je dat je ook gemakkelijk een webshop kunt openen naast jouw blog? Het opstarten van een webshop valt ook onder diensten die ik lever. Ik kan je helpen met het inrichten van de webshopomgeving, zodat het voor jouw klanten mogelijk is om te kunnen zoeken naar producten en te kunnen afrekenen met bekende betaalmiddelen zoals iDeal, PayPal of creditcards.

Voor het starten van een webshop heb je natuurlijk niet persé alvast een blog of website nodig. Ook zonder bestaande website weet ik waar je moet beginnen en kan ik je wegwijs maken in het beheren van je eigen webshop. Ik laat je stapsgewijs zien hoe je producten in je webshop plaatst, de voorraad beheert, bestellingen verzendt en betalingen accepteert.


En verder…

…denk ik graag met je mee over:

  • Social media
  • Content planning
  • Drukwerk
  • …?

Nieuwsgierig geworden, wil je mijn portfolio zien of staat jouw vraag er niet bij? Het lijkt me leuk om met je in contact te komen. Je kunt het onderstaande contactformulier invullen en na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ook mag je altijd een e-mail sturen naar anne@mondaymood.nl als je dat prettiger vindt. Ik probeer zo snel mogelijk op je vraag te antwoorden!

X