web analytics

Over mij & Monday Mood

Anne van Monday Mood

Hi! Leuk dat je komt kijken op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Monday Mood. Mijn blog is mijn online kladblok: als kind schreef ik mijn werkstukken uit in schriftjes. Uit tijdschriften knipte ik plaatjes die ik rondom mijn geschreven teksten plakte. Ook canvasdoeken vulde ik met plaatjes tot grote collages. Eigenlijk doe ik dat nog steeds, maar dan nu digitaal. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind. Je vindt op Monday Mood artikelen over interieur, tot DIY’s, bloggen, koken en nog veel meer.

De reden dat je deze pagina bezoekt is waarschijnlijk dat je meer over de persoon achter deze blog en shop wilt weten. Niet waar? Ik ben Anne, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend en poes. Sinds begin 2017 is mijn blog Monday Mood (begonnen als www.annesolveig.nl) uitgebreid met een webshop. In de winkel vind je posters met door mij ontworpen prints en andere accessoires voor in huis van beton en hout. Naast dat ik enorm graag bezig ben met de website, studeer ik Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht (vierdejaars), schrijf ik teksten voor verschillende platformen en vind je me regelmatig in de keuken, in interieurwinkels of ben ik aan het knutselen. Kortom: ik ben graag creatief bezig. Of het nu met woorden, ingrediënten, PhotoShop of andere materialen is, dat maakt me niet uit, zolang ik er maar iets moois van kan maken!

Mocht je vragen aan mij of over mijn blog of shop hebben, stuur me gerust een e-mail naar anne@mondaymood.nl.

Liefs,
Untitled

X