Over Monday Mood

Anne Solveig

Hi! Leuk dat je komt kijken op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Monday Mood. Mijn blog is mijn online kladblok. Als kind knipte ik plaatjes uit tijdschriften en plakte ik die in een boekje of op mijn muur. Nu doe ik dat met foto’s op mijn blog. Op mijn blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt en wat ik belangrijk vind in het leven.

Even wat meer over mij: dat is waarschijnlijk ook de reden dat je deze pagina bezoekt. Niet waar? Ik ben Anne, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Stephen in een prachtig appartement in Gouda. Naast dat ik enorm graag bezig ben met mijn blog, heb ik ook nog andere hobby’s en bezigheden. Zo studeer ik Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht (derdejaars) en vind je me regelmatig in de keuken, in de sportschool, in een interieurwinkel of aan het knutselen.

Mocht je nu nog vragen aan mij of over mijn blog hebben, mail me gerust op anne@mondaymood.nl

Liefs,
Untitled

23 februari 2013
Share: