Over mij

Anne Solveig van Monday Mood

Hi! Leuk dat je komt kijken op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Monday Mood. Mijn blog is mijn online kladblok: als kind schreef ik mijn werkstukken uit in schriften en in tijdschriften zocht ik bijpassende plaatjes die ik er omheen plakte. Ook canvasdoeken vulde ik met afbeeldingen tot grote collages. Eigenlijk is dat nooit veranderd, alleen doe ik dat nu digitaal. Op mijn blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt en wat ik belangrijk vind in het leven, daar zoek of maak ik passende afbeeldingen bij om het geheel compleet te maken!

De reden dat je deze pagina bezoekt is waarschijnlijk dat je meer over mij wilt weten. Niet waar? Ik ben Anne, ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Stephen en poes Saar in het prachtige Gouda. Naast dat ik enorm graag bezig ben met mijn blog, studeer ik Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht (derdejaars) en vind je me regelmatig in de keuken, in de sportschool, in interieurwinkels of ben ik aan het knutselen. Kortom, ik ben graag creatief bezig. Of het nu met woorden, ingrediënten of andere materialen is, zo lang ik er maar iets moois van kan maken!

Mocht je nu nog vragen aan mij of over mijn blog hebben, mail me gerust op anne@mondaymood.nl

Liefs,
Untitled