3x stijlvolle spiegel voor in de gang


Even snel je outfit nalopen voor je de deur uitgaat of gewoon om je gang een optisch ruimere uitstraling te geven. Een spiegel in de gang is echt onmisbaar. Maar welke spiegel is nou leuk? En waar koop je die dan? Geen paniek, wij hebben het werk al voor je gedaan. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriet van deze drie stijlvolle spiegels te kiezen. En met een aantal klikken op de knop heb jij binnen een paar dagen een stijlvolle spiegel in huis.

1. Speels met een rond spiegel in de gang

Tja, je kunt er gewoon niet meer omheen. De ronde spiegels in je interieur zijn populairder dan ooit. Ook in de gang of hal. Deze spiegels nemen niet heel veel ruimte in beslag op je muur en hoef je ook niet neer te zetten op de vloer, zoals bij een rechthoekige variant vaak wel nodig is. Dat zorgt voor een extra frisse, optisch ruime uitstraling. En dat is precies wat jij zoekt.

Lees ook: DIY, zelf sierlijsten maken voor de muur

2. Klassieke, rechthoekige spiegel in de hal

Niet iedereen is dol op de ronde spiegels. En daar is gelukkig niets mis mee! Daarom hebben wij ook een aantal leuke rechthoekige spiegels voor je op een rijtje gezet. Want het fijne van een staande spiegel is dat de ruimte optisch groter lijkt én langer lijkt! Dat komt omdat je de hoogte in werkt, waardoor je hal optisch ook weer wat hoger lijkt. Een win-win!

3. Doe eens gek met een aparte vorm!

Zoek je een spiegel die niet in de categorie 13-in-een-dozijn valt? Een rechthoekige of ronde spiegel is dan niet de juiste keuze. Daarom hebben we ook een aantal toffe spiegels met creatieve, unieke vorm voor je geselecteerd. We hopen dat jij ook wat spiegel inspiratie op kan doen om je gang een optisch grotere look te geven en de (misschien nu nog) kale wanden aan te kleden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *