DIY woonaccessoires


Tegenwoordig kan je alles qua woonaccessoires in de winkel kopen. Dekens, kleden, kussenhoezen, fotolijstjes, posters, schilderijen.. Alles is te koop. Heel leuk (en eerlijk: ook lekker makkelijk), maar hoe tof zou het zijn om zelf iets te maken wat jij als woonaccessoire kan gebruik? In dit artikel lees je alles over onze drie geselecteerde DIY’s!

DIY 1: Woonaccessoires haken

Haken is tegenwoordig helemaal in! Het is al lang niet meer alleen voor de oudere dames, ook de jongere generaties doen er aan mee. Door haken kan je ontzettend veel leuke creaties maken. Denk maar aan een kleed of bakjes om spullen in op te bergen. Een kleed is niet alleen heel warm, het ziet er ook nog eens heel trendy uit. Met een pakket voor interieur haken maak jij zelf de mooiste creaties. Is haken niet helemaal jouw dingen? Een deken breien is ook een optie.

DIY 2: Een eigen schilderij

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen schilderij! Ook hier helpen we je natuurlijk een handje. Ooit gedacht aan een borduurpakket? Daarmee maak je de mooiste creaties om in te lijsten. Dieren, natuur (landschappen en bloemen), Disney figuren.. Er is ontzettend veel mogelijk. Het is niet alleen heel leuk om te doen (echt waar!), maar je krijgt er ook nog eens een heel leuk eindresultaat voor terug.

DIY 3: Een wandrek van gaas

Een wandrek is al een tijdje erg populair. Mensen hangen er hun foto’s, zonnebrillen, sleutels en soms zelfs andere accessoires zoals sjaals aan. En het is ook nog eens heel eenvoudig te maken! Je koopt betongaas bij de bouwmarkt, laat het daar op de gewenste maten afsnijden (of je hebt toevallig zelf een betonschaar in huis liggen, dan kan je het zelf doen). Koop mooie knijpers van metaal of aluminium en hang vervolgens allerlei mooie herinneringen op, zoals foto’s en kaartjes.

Heb jij nog een leuke DIY die je met ons wilt delen? Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf een artikel in te zenden! Zo kan je jouw kennis met al onze lezers delen. Liever geen eigen artikel, maar wel je DIY met ons delen? Geen probleem, stuur ons dan even een mailtje. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *