YouTube accounts interieur


Inspiratie kan je letterlijk overal vandaan halen. Van tijdschriften, tv (hi, VT Wonen), Pinterest, Instagram, Facebook, maar ook van YouTube! Wij hebben een aantal toffe YouTubers op een rijtje gezet waar jij ook vast en zeker wat inspiratie van krijgt. Het is immers zo’n heerlijk seizoen om aan het interieur te werken, vinden jullie niet?!

1. Interior Junkie

Tja, we kunnen gewoon echt niet om Elisah van Interior Junkie heen.. Ze doet het zo goed op Instagram, haar blog en nu ook op YouTube dus. Ze deelt haar persoonlijke leven, neemt je mee op dagen waar ze bij anderen in huis mag shooten en de persdagen blijven je ook niet ongespaard. Kortom, genoeg inspiratie dus!

2. Binti Home

Ook Soraya van Binti Home kan je vast en zeker niet ontgaan zijn op Instagram. Naast haar inspirerende IG-account houdt ze ook nog een blog bij en uiteindelijk kwam YouTube daar ook nog eens bij. Bezig (huis)bijtje! Ze deelt tips voor de styling van de woonkamer, babykamer, slaapkamer.. Hier ben je zeker wel een zaterdag (en zondag) mee zoet.

3. De Huismuts

Waar de vorige twee YouTubers wat meer ‘stylish’ en vooraf opgestelde video’s schieten, kiest de ‘Huismuts’ (ookwel Rachel) ervoor om alles door middels van leuke vlogs te delen. Zo neemt ze je mee in haar nieuwe huis, laat ze je de styling van de babykamer zien en deelt ze tussen het babbelen door nog meer leuke tips om van jouw huis een ‘thuis’ te maken.

4. Marlou Volkerink

Kan jij naast interieurtips ook wel wat tips betreft kleding, sporten en voeding gebruiken? Marlou is the answer to all your problems. Deze stijlvolle dame neemt je mee in haar woning, tuin, priveleven. Inspiratie in overvloed! Juist die afwisseling tussen verschillende onderwerpen maakt dit een heel leuk account om te volgen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *