slaapkamer bohemian


Beeld je eens voor: na een lange dag werken in je heerlijke, warme bed duiken met een kop thee en een serie op je tablet of laptop. Hoe heerlijk klinkt dat?! Je bed is dé plek om letterlijk en figuurlijk tot rust te komen. Maar hoe combineer je ‘trendy’ met ‘rust’? Nou, zo! Wij hebben vijf slaapkamers voor je opgezocht waarbij je bijna letterlijk kan wegdromen!

1. Morrocan vibes

De kleurencombinatie blauw en okergeel werkt al-tijd. Zo ook hier weer. De stoere blauwtint in combinatie met het zachte okergeel zorgt voor een dromerig, maar vooral ook erg sfeervol plaatje. Een echte bohemian slaapkamer waarbij gekozen is voor natuurlijke materialen. Nice!

slaapkamer bohemian
Foto via: Entermyattic

2. Rustig met groen

De vergrijsde groentint is ontzettend populair! Deze kleur zie je steeds vaker terugkomen. In combinatie met andere ‘vale’ kleuren is het plaatje helemaal compleet. In deze slaapkamer is gekozen voor een vergrijsde blauwtint om de rustige sfeer vast te houden. Goed gelukt!

slaapkamer rust
Foto via: Boligpluss.no

3. Neutrale tinten

Natuurlijke kleuren zoals beige, zandtinten en bruin hebben een rustgevend effect. En ze zien er ook nog eens heel stijlvol uit! Een echte win-winsituatie dus. Het leuke aan deze kleuren is dat het natuurlijke licht ervoor zorgt dat ze er elke keer weer net wat anders uitzien. Zo heb je niet alleen een hele rustgevende, maar ook een unieke slaapkamer om bij weg te dromen.

slaapkamer blush tinten
Foto via: Roomed

4. Soft & Gentle

Als we het dan echt hebben over wegdromen.. Wat een plaatje is dit! Het frame rondom het bed zorgt ervoor dat de slaapkamer optisch echt groter en hoger lijkt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het behang, de lamp, de openslaande deuren, het vloerkleed, het meubelstuk voor het bed.. Is this heaven?

witte tinten slaapkamer
Foto via: Masterbedroomsdecor.info

5. Beautiful in black

Tja, zwart is altijd goed. Ook in het interieur, en zeker ook in de slaapkamer. De neutrale tinten op de muren in combinatie met de posters zorgen ervoor dat de ruimte toch rustig oogt en niet te hard overkomt. Dat blijft toch altijd een lastige met zwart.. Maar hier een goed voorbeeld van hoe zwart in je interieur dus wel kan!

slaapkamer met zwarte details
Foto via: Homeridian.com

Welke slaapkamer is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie!

Uitgelichte afbeelding: Myscandinavianhome.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *