5 x tof behang op Instagram!


Naast Pinterest is Instagram toch wel dé plek om inspiratie op te doen. Wij maken er dan ook veelvuldig gebruik van. Leuk om bij andere mensen in huis te kijken. Kan je gelijk wat inspiratie opdoen! Je pikt overal wat leuke elementen vandaan en past dat op jouw manier toe in je eigen woning.

Om jou een handje te helpen, hebben we wat toffe inspiratiefoto’s opgezocht op Instagram. Leuk voor inspiratie als je zelf met behang aan de gang wil gaan of als je nog wat leuke accounts zoekt om te volgen. You ready?

5 Instagramfoto’s met tof behang!

Om maar met de deur in huis te vallen: de eerste foto is echt mijn favoriet. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik vind de inrichting van een peuter/kleuterkamer echt heel leuk! Stoer, schattig, basic of juist lekker uitgesproken? Dit is vaak de kamer waar we echt uit durven te pakken. En met deze twee soorten behang van Studio Ditte!

@studioditte

De volgende foto is om te laten zien dat je zelfs met een druk behang nog rust kan creëren. Daar zijn namelijk vaak misvattingen over uitgesproken. “Ik wil rust, maar daar gaat behang me toch niet bij helpen?” Als je het goed aanpakt, gaat het je zeker lukken. Kijk maar eens bij dit mooie plaatje!

@marcelladehart

Wat we steeds vaker zien, is dat slechts een deel van de muur behangen wordt. En dat zorgt echt voor de leukste woonplaatjes! Of je nu voor mooie bloemen, een grafische print of – zoals hier – voor dieren gaat? Je creëert gelijk een tof contrast!

Tip van de redactie: kijk naar de basiskleur van het behang en zoek een bijpassende kleur voor de rest van je muur, zodat het contrast niet té groot wordt.

@elledecoration_nl

Is dit echt?! Dat was de eerste reactie die bij mij opkwam. Door de toffe print in verschillende kleuren lijkt dit behang bijna op een muur met toffe tegels. The power of wallpaper dus! En kunnen we het even hebben over deze kleur, is ‘ie niet prachtig?!

@taplab_official

En last, but not least: dit toffe fotobehang! Ontzettend gaaf én perfect als je zonder al te veel moeite gelijk wat extra sfeer in je woonkamer (of in dit geval slaapkamer) wil aanbrengen. Een druk behang dat in combinatie met de natuurlijke tinten in het interieur toch nog rustig oogt!

@mijnhuisje


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *