Kerstballen figuurtjes


Nog maar een maand tot Kerst! Wat is het jaar hard gegaan he.. Je knippert met je ogen en ineens is het alweer pakjesavond. En dat betekent.. Dat je de kerstboom op kan zetten! Hema heeft een hele leuke collectie kerstballen uitgebracht en wij zetten de acht leukste daarvan op een rijtje!

Hema kerstballen collectie

Kerstballen figuurtjes

Hoe. Leuk. Zijn deze kerstballen?! Echt heel tof hoe Hema dit heeft aangepakt. Ik had stiekem gehoopt dat de tompouce en de rookworst ook een speciaal plekje in deze collectie kregen, maar die heb ik (nog) niet voorbij zien komen. Jullie wel?

Het leuke aan deze vrolijke kerstballen is dat ze ook nog eens erg betaalbaar zijn. De duurste kerstballen zijn €3, wat ik op zich niet heel duur vind. Koop er 5 of 10 om naast je standaard kerstballen te hangen. Zo geef je je kerstboom net dat beetje extra.

Het enige minpuntje aan deze collectie is dat al deze prachtige kerstballen van glas gemaakt zijn. Vooral met kleine kinderen, honden en mannen met twee linkerhanden kan dit een probleem opleveren. En dan is die kerstbal ineens wel heel duur.. Pas dus goed op, leg een kleedje onder de kerstboom neer en dan moet het vast wel goed komen.

De Hema kerstballen scoor je natuurlijk op Hema.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *