een lopende kraan in de keuken


Alle keukenprinsen- en prinsessen onder ons weten dat een aantal items absoluut niet mogen ontbreken in een praktische keuken. U wilt alles handig bij de hand hebben. Uiteraard is de keukenindeling voor iedereen verschillend, daarbij gebruiken we allemaal andere hulpmiddelen en attributen. Toch zijn er een aantal dingen die vrijwel iedereen nodig heeft, denk hierbij aan goede messen en leren schorten. Als ‘chef-kok in the making’ bent u nergens zonder deze handige keukenhulpjes! We hebben de belangrijkste items voor in de keuken op een rijtje gezet.

Houten pollepels

De houten pollepel is overal handig voor. Het maakt niet uit wat je kookt of bakt, de houten pollepel is uw trouwe bondgenoot in de keuken. Ze zijn niet alleen ontzettend veelzijdig en praktisch, ze staan ook huiselijk en geven een warme sfeer aan uw woning. Ze zijn goedkoop, licht en gaan tijden mee. Is uw houten pollepel na jaren hardnekkig werken toch echt niet meer te gebruiken? Dan koopt u een nieuwe voor een prikkie.

Goede keukenmessen

Waar bent u zonder een goed keukenmes? Er is weinig zo fijn als een mes dat scherp en snel door de groentes en het vlees snijdt. Een bot mes maakt koken een stuk minder leuk, alles duurt langer en het geeft een rommelig resultaat. Met een goed keukenmes hoeft u geen kracht te zetten, hierdoor gebeuren er ook weinig ongelukken met een echt scherp mes. Ga je op zoek naar een goed messenblok in de keukengroothandel? Neem dan ook meteen een dunschiller mee.

Een leren schort

Al generaties lang gebruiken we schorten in de keuken. We beschermen onze kleding tegen de vetspetters. Een goed, leren schort is wel het pareltje onder de schorten. Leer is soepel en het vormt zich naar uw lichaam. Leren schorten zijn tegenwoordig in alle kleuren en veel modellen te verkrijgen! Let er bij het kopen op dat het leer van een goede kwaliteit is.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *