BBQ grill opzetstuk vuurtafel


We hebben de afgelopen week al flink kunnen proeven van het mooie weer. Ik weet niet hoe het met jou zat, maar wij zijn hier al flink bezig geweest met de tuin. De Tuinwereld heeft goed aan ons verdiend en inmiddels staat onze tuin weer vol met mooie planten. En uiteraard mag de BBQ niet ontbreken. Op Pinterest zag ik zo iets tofs. Perfect voor deze zomer!

Grillplaat voor op je vuurtafel

Als je zelf al een vuurtafel of voorzuil hebt, weet je wat een fijne warmte en sfeer dat geeft in je tuin. Een brandende vuurtafel, een verfrissend drankje en fijn gezelschap (op 1,5 meter afstand natuurlijk). Klinkt dat niet heerlijk?!

BBQ grill opzetstuk vuurtafel

Wij hebben zelf ook een vuurtafel en dat is toch wel de eyecatcher in de tuin. We verzamelen ons er vaak omheen met familie of vrienden en voor we het weten is het ineens geen 4 uur ‘s middags meer, maar 7 uur ‘s avonds. En wie gaat dan het eten verzorgen? Vuurtafelsonline.nl heeft toffe grillplaten voor vuurtafels. Je zet ‘m eenvoudig boven de inbouwbrander. De warmte van de inbouwbrander zorgt ervoor dat je je grillplaat kan gebruiken voor het grillen van vlees of groenten. Zo maak je pas echt optimaal gebruik van je vuurtafel!

Andere accessoires voor je vuurtafel

Naast grillplaten zijn er ook nog andere accessoires om je vuurtafel compleet te maken. Denk maar aan een mooie glasombouw. Perfect als je grote honden, speelse katten of nieuwsgierige kids hebt rondlopen. Een glasombouw is dan perfect. En het staat ook nog eens een stuk luxer – als je het aan mij vraagt.

Bij de vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl krijg je altijd keramische boomstammetjes, maar dat is niet bij alle webshops. Ikzelf vind dat dat echt onmisbaar is. Zonder de boomstammetjes ziet het er toch minder ‘echt’ uit. Het kost je ook maar een paar tientjes, maar het is echt de moeite waard.

Vakantiegeld komt er bijna aan, dus als je al geïnteresseerd was in een vuurtafel (of vuurzuil als je een kleinere tuin hebt).. Nog even wachten! Bij ons staat de grillplaat, samen met wat nieuwe kussens voor op de loungeset, op de wishlist.

Afbeeldingen via Vuurtafelsonline.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *