web analytics
0

Berlijn in foto’s!

16 oktober 2015

Hallo! Zal ik mij even voorstellen? Ik ben Anne, ik blog al een week niet en heb ontzettend veel te vertellen. Haha! Sorry, ik ben er weer even tussenuit geweest en probeer nu tussen colleges door een artikeltje te schrijven. Ik vind het heerlijk om de tijd te nemen voor artikelen schrijven, maar op dit moment heb ik die tijd eventjes niet. Zoals vandaag.. Ik ben om 7u opgestaan om vier maaltijden te koken voor deze dag, daarna ben ik gaan sporten, door naar school waar om 10:30 het college begon. Doorknallen tot 18:00 en vanavond door naar de preview van Forever 21 in Rotterdam. DRUK! Even terug naar Berlijn, want daar draait dit artikel natuurlijk om..

Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn Berlijn

Berlijn was heerlijk. IJskoud, dat wel. Maar zo leuk! Ik was nog nooit zo oostelijk geweest. Hoe langer ik in Berlijn was, hoe mooier ik de stad vond. We hadden een hotel vlakbij het centrum en konden overal makkelijk naar toe lopen. We hebben afgelopen dagen heerlijk gegeten, lekker gewandeld, de dierentuin bezocht, angsten overwonnen door het reptielenhuis in te gaan(!) en gezellig gelachen en gekletst met elkaar. Het tripje naar Berlijn was het verjaardagscadeautje voor Stephen, de quality time samen hadden we echt even nodig want door onze drukke leventjes zien we elkaar vrij weinig..

Ik kan Berlijn écht aanraden om te bezoeken. Er is zoveel te doen! Ik wil graag nog een keer terug, we hebben nog lang niet alles gezien.. Binnenkort deel ik nog een artikel met de leukste to do’s in Berlijn, want misschien heb je er wat aan als je zelf naar Berlijn gaat!

Liefs,
Untitled

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

32 Comments

 • chucky1012

  Prachtige foto’s!
  Fijn dat jullie samen een aantal dagen weggeweest waren.

  16 oktober 2015 at 05:26 Reply
 • Svenja

  Leuk om weer een artikel van je te lezen Anne <3 Wat heb je een hoop mooie foto's gemaakt! Berlijn ziet er echt als een prachtige en indrukwekkende stad uit. Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad samen met je vriend!

  16 oktober 2015 at 07:27 Reply
 • Eline

  Wat een mooie foto’s. Berlijn ziet er zo leuk uit, ik zou er zelf ook echt nog een keertje heel graag naar toe gaan. Volgens mij is dit een heel geslaagd verjaardagscadeau! Succes op school!

  16 oktober 2015 at 08:08 Reply
 • Renske

  Een ontzettend lief verjaardagscadeau zeg! Berlijn staat hier zeker nog op het programma, ooit… 😉 Dus ik kijk nu al uit naar jouw artikel met tips!

  16 oktober 2015 at 08:15 Reply
 • Frauke

  Leuke foto’s! Fijn dat jullie een heel gezellig weekend hadden in Berlijn :). Succes met alle drukte op school e.d.! Ik snap dat het dan moeilijk is altijd met een nieuwe post te komen. Ik moet zelf bekennen dat ik Berlijn echt niet zo’n bijzondere stad vond toen ik er afgelopen jaar een paar dagen heen ging, maar misschien lag dat aan het weer en de dingen die we (niet) gezien hebben! X

  16 oktober 2015 at 08:23 Reply
 • Frances

  Wauw, wat een prachtige foto’s! X

  16 oktober 2015 at 09:23 Reply
 • Manouk

  Mooie foto’s Anne! Berlijn is een fantastische stad, echt een aanrader. En knap hoe je je overvolle schema combineert met een blog… Hopelijk zijn jij en je vriend lekker tot rust gekomen en kan je er weer tegen aan!

  16 oktober 2015 at 09:41 Reply
 • Anouk

  Mooie foto’s! Ik wel binnenkort een bezoekje brengen aan Berlijn dus kijk uit naar je tips!

  16 oktober 2015 at 09:44 Reply
 • Neeltje | Thoughts in Style

  Wat een prachtige foto’s! X

  16 oktober 2015 at 10:26 Reply
 • Laura

  Wat een super mooie foto’s! Berlijn staat al heel lang op mijn lijstje om naartoe te gaan.

  16 oktober 2015 at 11:10 Reply
 • Sophie

  Wat fijn dat het jullie het zo gezellig hadden met zijn tweetjes, quality time is heel belangrijk! Ik ben heel benieuwd naar je hotspots, want ik ga in het voorjaar voor het eerst naar Berlijn, kan nu al niet meer wachten.

  16 oktober 2015 at 11:10 Reply
 • Emma

  Wat een mooie foto’s Anne, je hebt een hele mooie en eigen stijl. Erg gaaf! Wat dit je eerste keer in Berlijn? Hopelijk kom je nog eens terug want er is zoveel meer te zien en te doen! Groetjes uit Berlijn, Emma.

  16 oktober 2015 at 11:28 Reply
 • Lou

  Wat een mooie foto’s! Ik vind Berlijn ook echt een heerlijke stad, fijn dat jullie het er zo leuk hebben gehad 🙂

  16 oktober 2015 at 12:32 Reply
 • Frederique

  Aaaah ik heb er zo over nagedacht deze week om een tripje naar Berlijn te boeken, het lijkt me zo’n mooie stad! X

  16 oktober 2015 at 13:04 Reply
 • Kirstem

  Ah Berlijn is zo’n fijne stad! Ik ben er nu twee keer geweest en ga er in mijn tweede jaar van school weer naartoe, can’t wait. En btw, wat heb je mooie foto’s gemaakt!

  16 oktober 2015 at 15:02 Reply
 • Sophie

  Jaaa zoveel herkenbaars en moois! Berlijn is zo’n mooie stad! Je hebt weer mooie foto’s gemaakt Anne!

  16 oktober 2015 at 15:15 Reply
 • Danielleeee

  Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt !

  16 oktober 2015 at 15:27 Reply
 • Justine

  Wat een leuke foto’s allemaal! Fijn dat je zo hebt genoten en super leuk je gisteren weer gezien te hebben. <3

  16 oktober 2015 at 17:04 Reply
 • Céline

  Wat een ontzettend mooie foto’s heb je gemaakt Anne! Ik ben twee jaar terug alweer ook met mijn vriend naar Berlijn geweest en het is een heerlijke stad voor een stedentrip.

  16 oktober 2015 at 18:52 Reply
 • Jorinde

  Oh je maakt altijd van zulke mooi foto’s Anne! Genieten! Berlijn lijkt me ook zo gaaf! Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad!

  16 oktober 2015 at 21:20 Reply
 • Tamara

  Leuke foto’s 🙂

  16 oktober 2015 at 22:28 Reply
 • Fashiable | Nanne

  Klinkt als een heel fijn en romantisch reisje! Ik ben nu twee x naar Berlijn geweest, maar ik zou zo weer teruggaan. Leuk je weer even gezien te hebben afgelopen donderdag 🙂

  17 oktober 2015 at 12:27 Reply
 • Linda

  Oh yes, nu wil ik ook op city trip naar Berlijn! Wat super fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad daar : )

  18 oktober 2015 at 12:42 Reply
 • Anneleen

  Prachtige foto’s! En fijn dat jullie er zo van genoten hebben! 🙂

  18 oktober 2015 at 15:18 Reply
 • anna

  Ah wauw, Berlijn is zo gaaf! Ik zou graag weer eens terug gaan. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

  18 oktober 2015 at 16:39 Reply
 • Evelien

  Ah wauw! Berlijn ziet er zo tof uit, ik was ook van plan om samen met mijn vriend een reisje te boeken, misschien nar brussel, berlijn of Parijs. Mwhieee, kan niet kiezen haha!

  Liefs! Evelien

  20 oktober 2015 at 09:05 Reply
 • Alex

  Berijn is echt een mooie stad! Ik ben er al vaker geweest, maar na een weekend of een paar dagen vind ik het allemaal wel prima. Het is echt geen stad waar ik zou kunnen wonen.

  20 oktober 2015 at 10:22 Reply
 • Miriam

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Lijkt me ook mooi om een keer heen te gaan, wie weet!

  20 oktober 2015 at 10:58 Reply
 • Eilish (artisticstateofmind)

  Berlijn is 1 van mn favoriete steden! Geef mij maar Berlijn ipv Parijs!

  21 oktober 2015 at 13:54 Reply
 • DQ

  Wat een prachtige foto’s! Ik zou ook nog wel naar Berlijn willen X

  24 oktober 2015 at 00:28 Reply
 • Désirée

  Gave foto’s. Benieuwd naar je Hotspots/To Do lijstje van Berlijn..

  25 oktober 2015 at 10:44 Reply
 • Nieuwe tas en wat zit er in? - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com

  […] voor ik naar Berlijn ging was ik op het hoofdkantoor van BY BAR. De meest leuke kledingstukken en accessoires werden […]

  27 november 2015 at 05:20 Reply
 • Leave a Reply