Betalen, bestellen & leveren

Meer informatie over de levering en de verzendkosten van je bestelling vind je hier.


Betalen
Betalen in de webshop van Monday Mood kan met PayPal, iDeal of met een creditcard. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. De Monday Mood-shop beschikt over een veilige SSL-verbinding (te herkennen aan het slotje en/of groene tekst in de adresbalk van je browser). Hierdoor ben je er zeker van dat je betalingen en gegevens veilig worden uitgewisseld met Monday Mood.


Levering

Zodra je bestelling binnenkomt bij Monday Mood, wordt deze de dag erna in behandeling genomen. Je pakketje wordt zorgvuldig en stevig verpakt zodat je er vanuit kunt gaan dat je pakketje helemaal heel bij jou aankomt. Is er toch iets misgegaan tijdens de verzending? Dan vind je hier alle informatie over retourneren en klachten.

Je pakketje wordt verzonden met Post NL. Wanneer je een poster of washitape bestelt, gaat dit via briefpost. Een accessoire voor in huis, zoals een plateau van beton of een huisje van beton, wordt verzonden met pakketpost. Hiervoor krijg je een Track&Trace-code per e-mail om het pakket te volgen.


Verzendkosten
Om je pakketje zo goed mogelijk te verpakken en op een betrouwbare manier te kunnen versturen, worden er verzendkosten gerekend. De tarieven voor verzenden naar Nederland en België:

Nederland
Briefpost | € 2,95
Pakket | € 6,50

België
Briefpost | € 5,00
Pakket | € 13,00

Woon je niet in Nederland of België? Dan is het nog steeds mogelijk om een bestelling te plaatsen. In het verzendproces geef je het land aan waar jouw pakketje naar toe moet en dan worden de verzendkosten automatisch berekend. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op per e-mail (contact@mondaymood.nl).