De mooiste zwart-witte vloerkleden

2 Comments

zwart-witte vloerkleden

Een vloerkleed bepaalt voor een groot deel de sfeer in je interieur. Daarom vind ik het belangrijk dat een vloerkleed de perfecte warme uitstraling heeft om het geheel kloppend te kunnen maken. Nu ik weer meer zwart-wit in mijn interieur toepas, hoort daar ook een zwart-wit vloerkleed bij. De zoektocht naar de mooiste zwart-witte vloerkleden duurt dan nu ook al een tijdje, maar het perfecte exemplaar heb ik nog niet gevonden. Even dacht ik dat ik het kleed heb gevonden. Er heeft zelfs een kleed gelegen in onze woonkamer, maar de ochtend dat ik de woonkamer binnenstapte toen het kleed er voor het eerst lag, schrok ik zo erg van de kleur. Niet de sfeer die ik in gedachten had. Op zoek naar een nieuwe eyecatcher dus!

Continue reading “De mooiste zwart-witte vloerkleden”

Onthulling van mijn project: Monday Mood webshop!

28 Comments

Jaren heb ik er van gedroomd, maanden heb ik er aan gewerkt, weken heb ik er naar uit gekeken en nachten heb ik er niet van geslapen. Vandaag is het eindelijk zo ver, ik vertel je eindelijk waar ik al die tijd mee bezig ben geweest en waar ik in verschillende artikelen over heb geschreven… Vanaf vanavond is de Monday Mood Webshop geopend! Continue reading “Onthulling van mijn project: Monday Mood webshop!”

Meer blauw in huis

Leave a comment

Blauw is by far mijn favoriete kleur, maar ook in huis. Blauw is een kleur die je gemakkelijk in je interieur kunt verwerken door het combineren van verschillende tinten in verschillende materialen. De kleur kan zorgen voor zowel een koele als warme uitstraling, maar net wat het beste bij jou en je interieur past! In dit artikel deel ik je mijn favoriete voorbeelden van blauw in je interieur!

Continue reading “Meer blauw in huis”

Als ik mocht kiezen…

18 Comments

seccullent

Alhoewel je over het algemeen tevreden kunt zijn over alles wie je bent, wat je hebt en wat je doet, is en blijft het leuk om te fantaseren over hoe het zou zijn als je alles zelf voor het zeggen had! Op verschillende blogs kwam ik een tag tegen waarin bloggers omschreven wat voor geur, film, seizoen of sieraad zij zouden kiezen. Ook ik ging aan de slag! Ik kon trouwens de originele bron, bedenker en naam van de tag niet meer vinden!

Continue reading “Als ik mocht kiezen…”

De leukste bordspelletjes voor op je verlanglijstje

12 Comments

Even losrukken van je laptop: het bordspel is terug! Beeldschermen spelen een steeds grotere rol in het dagelijks leven en daarom is het fijn om op avonden met vrienden of familie door te brengen met een gezellig bordspel. Er ontstaan steeds meer spelletjes, bordspellen worden steeds mooier vormgegeven en bieden steeds andere of nieuwe uitdagingen waardoor er voor iedereen een spel te vinden is dat bij hem of haar past. Middels dit artikel deel ik je graag mijn favorieten die je zeker eens moet spelen! Continue reading “De leukste bordspelletjes voor op je verlanglijstje”