web analytics
0

De 10 leukste tags voor bloggers die je nog kunt invullen

14 maart 2015
tags voor bloggers

Naast dat ze op een inspiratieloze dag de uitkomst bieden voor toch een mooie blogpost, zijn tags super leuke vragenlijstjes om in te vullen en om je blog mee te vullen. Zelf ben ik er gek op en vul graag tags in. Soms wat meer, soms wat minder, maar de laatste tijd vind ik het toch wel heel erg leuk! Ik geef je graag 15 tags voor bloggers mee die je nog kunt toevoegen aan je eigen blog!

1. Personal Travel Favorites Tag*
Deze tag vond ik op de blog Beauty Before Breakfast, een tag over jouw persoonlijke reisfavorieten. Zo vul je bijvoorbeeld in wat je favoriete bestemming is, het gekste wat je ooit hebt gegeten en wat je het liefst draagt i het vliegtuig. Deze tag heb ik gemarkeerd met een sterretje, deze ga ik zelf absoluut nog eens invullen! De tag met alle vragen vind je hier.

2. The Sporty Girl Tag
Ook over sporten zijn er genoeg tags te vinden. Wat dacht je van The Sporty Girl Tag? Tedje van Teddlicious vulde ‘m al in. De vragen gaan over hoe vaak je sport in de week, met wie je sport, je grootste sportirritaties en je grootste sportblunder. Nieuwsgierig? De tag met alle vragen vind je hier.

3. I Wish Tag*
Dromen mag en kan altijd. Maar wat als je alles wat je droomde kon wensen? Op de blog van Vera Camilla las ik de I Wish-tag. Een tag over alles wat je je dus maar wenst! Bijvoorbeeld over met wie jij een dagje zou optrekken als je iedereen mocht kiezen, over wat je zou kunnen eten zonder er dik van te worden en over je superkracht die je zelf zou willen hebben.. De tag en alle vragen vind je hier.

4. Create It Your Way Tag
Eén van mijn favorieten is de Create It Your Way Tag. Ik vond de tag op de blog van Sophie, mintsandmangos.nl. In deze tag heb jij nog meer voor het zeggen dan bij de I Wish Tag! Hoe ziet jouw eigen nagellak, geurkaars, boek, film en app eruit? Je mag alles beschrijven! Je vindt de tag en alle vragen hier.

5. De Blogspiratie Tag*
Bibian en Manon van Little Wonder World vulden de Blogspiratie Tag in. Een tag die ik ook heb gemarkeerd met een sterretje, want deze ga ik op mijn blog nog invullen! Ik vind deze tag heel leuk, hoe schrijf jij een artikel? Hoe ga je om met een ‘writersblock’ en luister jij naar muziek tijdens het bloggen? Je vindt de tag en alle vragen hier.

6. Project Positief Tag
Beste vriendinnetje Dagmar, bydagmarvalerie.nl, bedacht de Project Positief-tag. De tag is zo vrolijk en – natuurlijk – positief! Enorm leuk om in te vullen. De vragen gaan over geluk, wat betekent dat voor jou? En wie kan jou opvrolijken? Waar ben jij ontzettend trots op? De tag en alle vragen vind je hier.

7. Three Things Tag
Ook een grote favoriet van mij – De Three Things Tag. Ik kwam ‘m voor het eerst tegen op de blog Simply Emily van Emily. Een heel lang lijstje met opsommingen over dingen. Welke drie dingen liggen er op je bureau? Welke drie dingen zitten er in je tas? Aan welke drie dingen denk je op dit? Je vindt de tag en vragen hier.

8. Harry Potter Tag*
Teskuh filmde de Harry Potter Tag. Ik ben een enorme Harry Potter fan dus deze tag staat mij zo’n beetje op het lijf geschreven. Vragen die voorbij komen gaan over je favoriete film, favoriete boek en met welke van de acteurs zou jij een relatie willen? Super leuk om in te vullen, die wil ik ook nog wel eens doen! De tag met de vragen vind je hier.

9. The Questions of Life Tag
Zelf vulde ik ‘m van de week al in, The Questions Of Life Tag. Een tag die ik vond op de blog van Lizzy, Our Favourites, over wat je zowel bezighoudt in het leven. Waar droom je van? Wat heb je over jezelf geleerd? Welke verandering zou je willen toepassen op je leven? De tag en alle vragen vind je hier.

10. 15 dingen die niemand vraagt
Jennie van Jenniefromtheblog.com vulde de 15 dingen die niemand vraagt-tag in. Grappig om eens in te vullen én om over na te denken. Want hoe staan jouw kastdeuren als je gaat slapen? Open of dicht? Heb je sproeten? Hoe groot is je bed? En kijk je nog wel eens naar tekenfilms? De meest uiteenlopende vragen komen langs in deze tag. Hier vind je de tag en de vragen.

Welke tag zou jij invullen? En als je niet blogt – welke tag lijkt jou het leukst om te lezen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

64 Comments

 • Marion

  Ik ken de meeste wel, maar heb ze lang niet allemaal gedaan. Mijn favoriet is absoluut de Project Positief tag van Dagmar. Zo tof hoeveel bloggers die al ingevuld hebben!

  14 maart 2015 at 06:00 Reply
 • chucky1012

  Er zijn zoveel tags voor bloggers.
  Net een tag gelezen over hoe iemand slaapt 😉

  14 maart 2015 at 08:01 Reply
 • Nathalie

  Wat een fijne inspiratie!! Ik ga er ook zeker een aantal invullen!

  14 maart 2015 at 08:22 Reply
 • Celeste

  Lijken me stuk voor stuk leuke tags om in te vullen. Ik ken sommige wel, maar moet bekennen dat ik er nog geen heb ingevuld, haha! Al lijkt het me zeker leuk om een keertje te doen! 😉

  14 maart 2015 at 08:29 Reply
 • Sophie

  Goede herinnering; ik moet de Three Things Tag nog invullen, hihi! De Bloginspiratie Tag klinkt ook heel erg leuk, ga ik onthouden!

  14 maart 2015 at 08:44 Reply
 • Guusje

  Leuk! Tags zijn altijd fijn om in te vullen én te lezen (:

  14 maart 2015 at 08:49 Reply
 • angelique

  Super leuk zo’n overzicht!

  14 maart 2015 at 08:57 Reply
 • Dita

  Leuk deze tags! Ik kende sommige ook nog niet. Wellicht ga ik er even een van doen

  14 maart 2015 at 09:15 Reply
 • Svenja

  Fijne inspiratie. De meeste tags heb ik nog niet ingevuld, dus dat komt goed uit!

  14 maart 2015 at 09:17 Reply
 • Kim | Kimsbloglife

  Leuk artikel! De questions of life, three things, blogspiratie en I wish tag wil ik zelf ook graag nog eens invullen!

  14 maart 2015 at 09:26 Reply
 • Esther

  De I Wish tag staat ook nog op m’n lijstje om in te vullen! Handig overzichtje zo, thanks!

  14 maart 2015 at 09:35 Reply
 • Linda

  De bloginspiratie-tag, een variatie op de three things-tag (heel lang geleden), de project positief-tag, 15 dingen die niemand vraagt-tag én de I wish-tag heb ik al ingevuld haha! Klinkt net alsof ik alleen maar tags plaats, gaat best wat tijd overheen alsnog 🙂
  Ik wil graag de Questions of Life-tag nog invullen, daar moet je wat meer over nadenken, niet zo luchtig en dat past wel bij mijn blog (afwisseling tussen luchtig en serieus). De I wish-tag komt trouwens van Team Confetti oorspronkelijk!

  14 maart 2015 at 09:38 Reply
  • Patricia

   Wat leuk om hier te ontdekken dat jij m’n tag ook hebt ingevuld. Zet je meteen ook bij het lijstje van de bloggers die ‘m al ingevuld hebben.

   14 maart 2015 at 21:53 Reply
 • Ina

  Leuke inspiratie, ik hou van tags!

  14 maart 2015 at 09:53 Reply
 • Marijn

  Leuke tags! Ik ga er denk ik wel een paar invullen, vooral de eerste over reizen!

  14 maart 2015 at 09:53 Reply
 • Sophie

  Ah wat een leuke inspiratie! Al wacht ik vaak totdat ik ergens voor getagd wordt. Te veel tags op een blog is nu ook niet het je van het.

  14 maart 2015 at 10:12 Reply
 • Lisanne

  Leuk dat je ze op een rijtje zet! De meeste heb ik nog niet gedaan, even onthouden 🙂

  14 maart 2015 at 10:24 Reply
 • Nesrin

  Leuke tags behalve die van Harry Potter…hier zou ik echt niks mee kunnen 😉

  14 maart 2015 at 10:29 Reply
 • Dagmar

  Wauw wat een onwijs leuk lijstje met inspiratie! Superleuk zo op een rij en heel lief dat de Project Positief Tag ertussen staat <333

  14 maart 2015 at 10:44 Reply
 • beautifulday4makeup

  Je hebt enkele leuke tags uitgezocht. Heb er nog maar enkele ingevuld.

  14 maart 2015 at 10:53 Reply
 • Kimberley

  Handig lijstje! Als ik ooit weer op zoek ben naar een tag, kom ik even kijken 😉

  14 maart 2015 at 11:17 Reply
 • EmmaThings

  Superhandig, ga er zeker wat gebruiken! 😀
  X Emma

  14 maart 2015 at 11:25 Reply
 • Neeltje | Thoughts in Style

  Voor die eerste ga ik zeker nog een keertje doen op mijn blog! Heel leuk!

  14 maart 2015 at 11:31 Reply
 • Denise

  Leuk lijstje! Ik ga hier zeker nog een paar tags van invullen <3

  14 maart 2015 at 12:14 Reply
 • Laura

  Wat een leuke tags! Altijd zo leuk om te lezen:)

  xx Laura

  14 maart 2015 at 12:31 Reply
 • Judith

  Wat een leuk overzicht! Een aantal heb ik zelf al eens ingevuld en wat ontzettend lief dat je de Create It Your Way tag van Maaike (muymaaike.nl) en mij erbij hebt gezet. 🙂

  14 maart 2015 at 12:32 Reply
 • Amy van Middendorp

  Superleuke post! Ik vind die tags enorm leuk om in te vullen en superhandig voor wanneer je geen inspiratie hebt. Ik ben beginnende blogger en heb pas 1 van deze tags gedaan, maar er komen der zeker nog wat meer bij.

  14 maart 2015 at 12:36 Reply
 • Esther

  Oh dit is echt een vet handig artikel! Ik wil binnenkort een tag doen, maar weet telkens niet welke. Thanks Anne 🙂

  14 maart 2015 at 12:41 Reply
 • Eline

  Woow ik kende de eerste paar tags nog niet dus dit biedt volop inspiratie!! Dankjewel hiervoor 😀

  14 maart 2015 at 12:48 Reply
 • Tedje

  Leuk, zo’n overzicht!! En super leuk dat je mij ook hebt genoemd natuurlijk 🙂

  14 maart 2015 at 13:03 Reply
 • Jana

  De personal travel favourites tag wil ik zelf graag nog eens een keertje invullen!

  14 maart 2015 at 13:12 Reply
 • Céline

  Tags zijn altijd leuk om in te vullen. Inderdaad als je even niet weet waar je over moet schrijven, maar je lezers leren je er ook weer een stukje beter door kennen. Dus alleen maar saaie opvulling is het zeker niet.

  14 maart 2015 at 13:37 Reply
 • Chelsea

  Leuk! Ik ga er zeker een paar invullen.

  14 maart 2015 at 14:26 Reply
 • Iris

  En hoeraaaa, je redt me alweer uit de brand.

  Kussies!

  14 maart 2015 at 14:40 Reply
 • Whitney ♡ Whtnysworld

  Ik vind tags ook super leuk om in te vullen en te lezen. Op het blog van Blogqueen staat er nu een overzicht van alle tags met credits voor de maker 😉

  14 maart 2015 at 15:14 Reply
 • Marjoleine

  Leuke tags, een aantal heb ik nog niet ingevuld 🙂

  14 maart 2015 at 15:42 Reply
 • Mandy

  Leuke tags allemaal! Ik vind het leuk om tags in te vullen en sommige kende ik nog niet 🙂

  14 maart 2015 at 16:18 Reply
 • Lys

  Zitten leuke ideeën tussen! Ik heb zopas de I Wish Tag ingevuld, echt leuk om te doen!

  14 maart 2015 at 16:50 Reply
 • Esmée

  Wat een leuk overzicht! Ik zou graag de Bloginspiratie Tag en de Three Things Tag nog eens invullen. x

  14 maart 2015 at 17:48 Reply
  • Patricia

   Laat je het me weten als je ‘m hebt ingevuld Esmée?

   14 maart 2015 at 21:55 Reply
 • Anna

  Wat een fijne tag inspiratie! Ik vind tags invullen soms ook ontzettend leuk. X

  14 maart 2015 at 18:12 Reply
 • Lisa

  De I Wish-tag is bedacht door Olga van Teamconfetti en de Create it your Way tag door Maaike van Muy Maaike en Judith van Judith blogt Solo. Misschien wel even netjes om erbij te zetten wie ze bedacht heeft, ook al wist jij de bron waarschijnlijk ook niet. Anyway, ik heb al twee tags ingevuld deze maand en dat is wel weer even genoeg, maar als je even geen inspiratie hebt is zo’n overzichtje wel handig!

  14 maart 2015 at 18:16 Reply
 • Lucinda

  Soms vind ik een tag echt zo leuk om te doen, alleen moet ik mijzelf er voor hoeden om het niet te vaak te doen, maar het is zo leuk! Ik heb er een aantal al wel gedaan, maar twee uit dit lijstje staan nog zeker wel op de planning. xxx Lucinda

  14 maart 2015 at 18:40 Reply
 • marloes

  Wat een leuke en originele tags! Ik ken er een hoop nog niet!

  14 maart 2015 at 18:45 Reply
 • Emily

  Wat lief dat je mijn three things tag er bij hebt gezet. Ik ga de anderen ook eens langs! 🙂

  X

  14 maart 2015 at 19:02 Reply
 • Anneleen

  Haha de tag van Dagmar is een bekende! 🙂 die van Jennie wil ik binnenkort nog gaan invullen!

  14 maart 2015 at 20:31 Reply
 • Eilish (artisticstateofmind)

  Allemaal leuke tags, de serie tag vind ik ook erg leuk! Zo leert iedereen nog nieuwe series kennen!

  14 maart 2015 at 21:01 Reply
 • Patricia

  Wat ontzettend leuk om te ontdekken dat ik gewoon in je lijstje sta met de blogspiratie-tag (die online ook voorbij komt als bloginspiratie tag, trouwens…) – ben natuurlijk heel benieuwd naar je antwoorden.

  14 maart 2015 at 21:56 Reply
 • Vanessa

  Leuk en handig lijstje! Ik ben ook gek op tags. Vind het altijd leuk om tags te lezen én om in te vullen. Laatst heb ik de Three Things Tag nog ingevuld!

  14 maart 2015 at 22:34 Reply
 • Irene Achterbergh

  Hallo allemaal!
  Leuke blog-post, ik houd van tags! Ik heb een klein vraagje voor de lifestyle-blog-lezers onder ons: ik schrijf op dit moment mijn scriptie waarbij ik onderzoek doe naar de motivatie van lezers van life-style blogs. Als je het leuk vind en tijd hebt, zou je mij ontzettend kunnen helpen door de volgende enquete in te vullen. https://irenejasmijn.typeform.com/to/uNTGca Bij voorbaat dank! groetjes, Irene

  14 maart 2015 at 22:56 Reply
 • Eline

  Heel fijn artikel Anne! Thanks!

  14 maart 2015 at 23:02 Reply
 • Elsbet | La Vie Pure

  Héél tof dat je dit deelt!

  14 maart 2015 at 23:14 Reply
 • Anne Solveig tipt blogspiratie tag! - BlogQueen

  […] Klik hier om naar haar artikel te gaan. […]

  14 maart 2015 at 23:18 Reply
 • Renee

  Wat een mooie tags zitten er tussen, ik ga dit lijstje zeker opslaan. Ik wil bijna nooit een tag invullen omdat ik bang ben dat ik dan een blog vol tags krijg, niet de bedoeling. Fijne lijst, ga ik zeker opslaan! X

  15 maart 2015 at 00:00 Reply
 • Sylvia

  De Blog Top Drie Tag natuurlijk 😉 http://sylviakuijsten.com/2014/12/08/de-blog-top-drie-tag/ Leuk lijstje, die Harry Potter Tag is echt briljant! 😛

  15 maart 2015 at 12:04 Reply
 • Ashley

  The questions of life tag van Ourfavorites en The sporty girl tag van Teddlicious behoren toch wel tot mijn favorieten! Binnenkort ga ik deze tags zeker invullen. Wat een leuke ideetjes allemaal!

  15 maart 2015 at 12:24 Reply
 • Marleen

  De blogspiratie tag lijkt me erg leuk! Die wil ik nog wel gaan doen 🙂 xx

  15 maart 2015 at 14:29 Reply
 • wendy

  Leuk om te lezen. De meeste ken ik wel. Heb er net trouwens weer een paar ingevuld!

  15 maart 2015 at 20:14 Reply
 • Robin

  Super handig dit!! Ik wilde ook een tag doen voor op mijn blog want, ja, schrijversblock.. Maar ik wist niet zo goed welke. Dus dacht ik: Anne doet wel vaker tags, misschien heeft zij een leuke gedaan. Maar je hebt zelfs een post voor als je een tag wil doen.. Thank you :)!

  3 juni 2015 at 15:52 Reply
 • Diana

  Wat leuk deze tags. Ik zelf zou gaan voor de Project Positief Tag om eens zelf in te vullen op onze blog en ook om te lezen bij anderen.

  8 december 2015 at 23:50 Reply
 • I wish tag | Leven van een juf

  […] ik op onderzoek uit was naar leuke tags om in te vullen, kwam ik op de site van Anne. Zij heeft een aantal leuke tags voor je blog online gezet. Via haar site kwam ik op de site van […]

  19 februari 2016 at 13:05 Reply
 • Jessica

  Wat een leuk artikel! Ik ga zeker een tag gebruiken!

  21 maart 2016 at 23:24 Reply
 • Lifestyle #17: 15 dingen die niemand vraagt – Lachen, leven, lifestyle

  […] is het weer tijd voor een nieuwe tag. Op de site van Anne Solveig vond ik een lijstje met leuke Tags en vandaag ga ik de 15 dingen die niemand vraagt tag invullen. Ben je benieuwd naar mijn […]

  17 april 2016 at 12:03 Reply
 • Leave a Reply