De 15 leukste quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

Wat ik graag nog in ons nieuwe huis zou willen, is een krijtbord in de keuken of op het kantoor, waar je van die mooie tekeningen met teksten op kunt maken. Pinterest en de rest van het wereld wijde web staan vol met quotes voor op je krijtbord en ik moet bekennen dat ik er wel eens een kladblok bij pak om ze na te tekenen. Nog leuke is dus op de muur. Ik deel mijn favorieten!

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

quotes voor op je krijtbord

Bron 1 (kopfoto), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

De meeste quotes zijn zoals je ziet erg toepasselijk voor in de keuken. Vooral een recept vind ik echt heel erg leuk! Heb jij een krijtbord in huis? Op de muur geschilderd of op een plaat? Wat staat er op? En ben je ook zo creatief?


Liefs,

Untitled

About

23 jaar, woont samen met Stephen, lichtelijk verslaafd aan Instagram, houdt van schrijven, fotograferen, reizen, sporten, creatief bezig zijn en kitten Saar.

15 comments

 1. Wij hebben idd ook zo’n bord, alleen dan glad zodat je er met een whitemarker op kan schrijven. Bij ons hangt dat bord in de hal net voor de keuken 🙂
  Ilse is er altijd lekker creatief mee

 2. Aah wat tof, ik ben niet zo’n tekentalent haha!

 3. Superleuk! Dit zou ik ook wel willen in mijn huisje straks!!!♡

 4. Over enkele weken begint mijn cursus Kalligrafie. Dan zal ik eindelijk ook zulke mooi ontworpen krijtbordenquotes kunnen maken 🙂

 5. Wat leuk! Ik heb wel eens krijtborden voorbij zien komen, maar met die tekeningetjes, maakt het bord toch helemaal af voor in de keuken (of uiteraard ergens anders). Ik zou het zelf niet kunnen maken, denk ik!

 6. Dit ziet er zoooo leuk uit vind ik. Heel erg leuk artikel 🙂

 7. Wat een leuke voorbeelden, zeker een musthave in mijn nieuwe huisje!

 8. Wat een super leuk artikel! Jammer dat ik niet zoveel tekentalent van mijn ouders heb gekregen, haha

  liefs!

 9. Aaah zo mooi en inspirerend, heerlijke quotes heb je uitgezocht! Love them!

 10. zo’n krijtbord is eigenlijk toch wel heel erg leuk, als je t zo ziet!!

 11. Wauw, wat een toffe en mooie tekeningen staan erbij zeg! Geef mij ook zo’n tof krijtbord!

 12. Ahhh dit is leuk! Als ik een krijtbord had, zou ik dit sowieso doen! <3

 13. Inderdaad erg leuk dit soort krijtbord teksten, het heet chalklettering. Als je op bijvoorbeeld Instagram op die hashtag zoekt, kom je veel van dit soort dingen tegen. Het is een vorm van handlettering, een hobby die ik zelf ook met veel plezier uitoefen. Ik heb een krijtbord in de gang hangen waar ik regelmatig een nieuwe tekst op zet, twee kleine lijstjes in de woonkamer en iets in de keuken. Ik hou ervan!Een tip: Je kunt voor weinig geld krijtbordverf of krijtbordfolie kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een fotolijst of een snijplank omtoveren tot een uniek krijtbord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *