web analytics
0

De 20 mooiste achtergronden voor op je telefoon

30 april 2017

Eens in de zoveel tijd is het de hoogste tijd om de achtergrond van je telefoon (of laptop of tablet) aan te passen. Het internet staat vol met de leukste achtergronden en patroontjes die perfect zullen passen op jouw telefoon. Middels dit artikel deel ik je mijn favorieten van dit moment, misschien zit er wel iets tussen voor jou!

Door op ‘bron’ te klikken onder de foto ga je naar de pagina waar je de hoogste kwaliteit van de foto kunt downloaden. Sommige links verwijzen naar Pinterest, dat komt doordat via Pinterest de originele bron niet te herleiden was!


bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

Mijn favorieten zijn de laatste twee en de vierde achtergrond. Ik vind het zelf niet zo fijn om een drukke kleur op de achtergrond te hebben en deze drie zijn vrij rustig qua uitstraling. Ik denk dat ik de rose gold marmeren achtergrond ga installeren op mijn telefoon! Zit er een achtergrond voor jou bij?

Fijne dag en veel liefs,
Untitled

Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Joyce - LemonyLifeNL

  Wat een leuke achtergronden! Ik ga er vanavond eentje uitkiezen, ben wel weer toe aan een nieuwe!

  30 april 2017 at 10:34 Reply
 • Judith

  Wat een prachtige achtergronden! Ik heb nog steeds van die standaard dingen op mijn start- en vergrendelscherm, dus ik zal er zeker eentje (of twee verschillende) kiezen.

  30 april 2017 at 11:53 Reply
 • Laurine

  Zo’n mooie achtergronden allemaal! Ik kan niet kiezen, oeps.

  30 april 2017 at 18:07 Reply
 • Britt • against the grain

  Ik vind het altijd wel leuk om te veranderen, maar ik ben zo’n type dat daar dan onwijs lang aan moet wennen, haha. Er zitten wel een paar leuke tussen. ((:

  30 april 2017 at 21:49 Reply
 • Anneleen

  Wauw heel leuk en mooi allemaal! Ga ik even opslaan! 😉

  1 mei 2017 at 18:27 Reply
 • Leave a Reply