De 8 leukste interieur blogs van Nederland!


Inspiratie opdoen voor ons interieur is nooit verkeerd, toch?! Maar waar haal je die inspiratie vandaan.. Heb je alle afleveringen van VTwonen en Huis & Tuin al gezien en ben je ook door de woonbladen heen? Duik in de wereld van interieur bloggers. Zij brengen je als eerste op de hoogte van de nieuwste interieur trends. Wij zetten de acht leukste interieur blogs voor je op een rijtje. Welk interieur blog is jouw favoriet?

1. Interior Junkie

Elisah van Interior Junkie is een paar jaar geleden met haar interieurblog en sinds dien is zij een van de meest toonaangevende bloggers in dit wereldje. Op haar blog tipt Elisah je over de laatste woontrends, neemt ze je mee in stijlvolle huizen van anderen en natuurlijk ook die van haarzelf. Op Interior Junkie lees je alles over de styling van een zolderkamertje tot aan de styling van een groot huis. Voor ieder wat wils dus.

2. Stijlvol Styling

Op zoek naar een dagelijkse portie aan interieur inspiratie? Op het interieur blog van Stijlvol Styling kun je elke dag weer nieuwe inspiratie opdoen om van jouw huis een ‘thuis’ te maken. Susanne, de dame achter dit blog, is interieur stylist en weet dus als geen ander waar ze het over heeft. We like it! 

3. Binti Home

Souraya, de oprichtster van Binti Home, weet precies hoe je Arabische sferen in je huis kunt verwerken. In de woonkamer, slaapkamer, babykamer.. Ze heeft genoeg inspiratie en die deelt ze maar al te graag met ons. En kunnen we het even hebben over haar prachtige blog?! En haar foto’s.. Ja, dit is echt een blog die je niet mag vergeten!

4. Woontrendz

Het blog Woontrendz is ooit opgericht door Hiske en Rick. Toen zij hun eerste huis wilde inrichten, bleek inspiratie voor de inrichting van je huis ver te zoeken. Dat moet anders, dachten ze. En zo ontstond Woontrends, een blog over alles wat met interieur en exterieur te maken heeft. Ben jij op zoek naar inspiratie voor je verhuizing, verbouwing of om je huisje sfeervoller te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

5. Homefreak

De eerste vier bloggers kende je waarschijnlijk al. Maar kwam je hier niet om juist ook inspiratie op te doen bij wat nieuwe bloggers? Kimberley, eigenaar en blogster van Homefreak heeft een interieur to die for. Stoer, industrieel en een hoop leuke accessoires: de woorden die haar stijl omschrijven. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Vergeet haar zeker niet te volgen op haar blog en haar Instagram!

6. Nikya

Ook Nikya Liezen van het gelijknamige interieurblog Nikya houdt is dol op alles wat met je interieur te maken heeft. Waar andere bloggers vaak kiezen voor nieuwe meubels, leer je op Nikya’s blog hoe je de leukste meubels gewoon op markten en in kringloopwinkels kan scoren. En wil je je oude meubels pimpen? Ook dan heeft Nikya de leukste tips voor je klaar staan. Dit is er eentje om goed te onthouden wanneer je weer inspiratieloos bent!

7. Ensuus

Suzanne van Ensuus weet verschillende stijlen met elkaar te combineren en zo een ontzettend stijlvol interieur te creëren. Als interieur adviseur en interieurstylist kan dat ook haast niet anders. Suzanne werkt vaak met een basic basis, waardoor je elk seizoen weer met nieuwe kleuren kan spelen. Ben jij je interieur snel beu of wil je zien hoe je met de juiste accessoires een hele andere sfeer kan creëren? Bekijk dan zeker haar blog.

8. Remade With Love

Remade With Love is de online hotspot voor interieur ideeën. Anne, de dame achter dit blog, is dol op het combineren van vintage met wat modernere meubels en accessoires. En inmiddels is ook deze blogster opgeleid tot interieurstylist (wat een inspirerende dames he!). Een persoonlijke smaak mixed with de laatste woontrends. Dat gaat uren wooninspiratie opleveren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *