gereedschap tang op de vloer


Ik ben echt van mening dat je niet veel geld hoeft te hebben om je interieur leuk aan te kleden. IKEA is echt een van mijn favoriete winkels. Maar de meubels klakkeloos in elkaar zetten volgens de handleiding? Nope. Ik probeer altijd leuke IKEA hacks te zoeken, zodat je van een simpele BILLY nog wat leuks kunt maken.

Toffe IKEA hacks om vandaag nog uit te voeren

Voordat jullie massaal naar de IKEA sprinten om zelf ook in de BILLY te investeren: houd alsjeblieft rekening met de maatregelen. Niet met het hele gezin naar de winkel, gewoon je (zelfgemaakte) mondkapje op en niet te lang treuzelen. Nog beter: bestel het online en haal het af zodra je bestelling klaar ligt.

Zo simpel, maar oh zo leuk. Vooral de houder voor in bad is mijn favoriet. Misschien ga ik die zelf ook eens maken. Leuk voor als de muren op je afkomen (ja, ook ik heb de geruchten over de complete lockdown al gehoord en bereid mezelf – en mijn interieur – er goed op voor).

En wat dacht je van deze kast?! Als ik mijn dagelijkse rondje Pinterest doe, zie ik dit soort kasten veel voorbij komen. Blijkbaar hoeft zo’n mooie ladekast niet duur te zijn. Alleen wat verfwerk dus!

Dt is toch wel mijn grote favoriet. Rotan is echt een trend van dit moment. En dat weten woonwinkels maar al te goed. Voor een kast zoals deze betaal je in een normale woonwinkel honderden euro’s. Deze dame was slim genoeg en heeft er gewoon zelf eentje gemaakt. Het begin van de video is niet van de beste kwaliteit, maar daar moet je even doorheen kijken.

Natuurlijk kun je ook zelf een nieuwe IKEA hack maken. Een simpele kast in je favoriete kleur verven. Of de bovenkant van een tv meubel met folie of tegels bekleden voor een luxe effect. Het leuke eraan is dat je echt je eigen meubel kunt maken. Een meubelstuk dat nergens anders te koop is! Hoe leuk is dat?!

Succes met deze IKEA hacks! Heb jij nog een leuke IKEA hack gevonden? Laat het ons weten!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *