De leukste woonstijlen voor 2021


Nieuw jaar, nieuwe start. Voor je interieur! Staat er een interieur make-over, een verbouwing of misschien wel een verhuizing op de planning? Met de leukste woonstijlen voor 2021 maak jij van je huis echt een thuis. Rust, knus, sfeervol, gezellig.. Alles wat we zoeken in een interieur in dit nieuwe jaar.

Benieuwd welke woonstijlen erg populair zijn in 2021? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Woonstijl 1: Scandinavisch

Wit, rust, clean, veel hout en andere natuurlijke materialen. Dat zijn de woorden die een Scandinavisch interieur perfect omschrijven! Zeker nu zoveel mensen veel thuis werken, wordt er meer rust in het interieur gecreëerd. De Scandinavische woonstijl biedt nog voldoende ruimte voor kleur en gezelligheid, maar de basis van deze woonstijl luidt toch “rust”. Heerlijk!

Woonstijl 2: Industrieel

Tja, het kon ook niet anders. De industriële woonstijl blijft ontzettend populair. Vooral omdat donkere kleuren een grote ruimte net wat knusser doen laten aanvoelen. En omdat stoere materialen zoals staal, grof hout en (nep)leer er gewoon heel gaaf uit zien. Toch hoeft een industrieel interieur niet altijd meer heel donker te zijn. Je kunt er echt je eigen draai aan geven.

Woonstijl 3: Landelijk

Eentje die minder populair is dan de Scandinavische en industriële woonstijlen, maar die zeker niet mag ontbreken in dit rijtje: het landelijke interieur. Bij deze woonstijl moet ik altijd direct denken aan Riviera Maison. Prachtig wit, crème, taupe of grijs gecombineerd met mooie houten materialen en luxe details. Vooral het hout steelt bij een landelijke stijl de show. Een grote, houten eettafel bijvoorbeeld. Of een mooie houten keuken. Of..

Woonstijl 4: Bohemian

Een woonstijl die langzaam maar zeker meer harten voor zich weet te winnen is de bohemian woonstijl. Bij deze interieurstijl wordt vooral veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en veel groen in huis. Maar dit is ook de woonstijl waar je het meeste kleur in terug zal vinden. Een mooie diepe groene kleur op de muur, een vloerkleed met verschillende warme bruintinten, veel hout en bamboe en andere natuurlijke materialen. Het is wat mij betreft de perfecte combinatie van stijlen uit Marokko, Ibiza en de jungle. Echt een feestje in huis!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *