vuurtafel kopen


Ondanks dat we het nog niet écht merken (lees: regen), gaan we langzaam aan alweer richting de zomer. Tijd om de tuin in te duiken en te genieten van de frisse buitenlucht. Wil je ook wat sfeer en warmte aan je tuin toevoegen voordat de zonnige dagen echt voor de deur staan? Wij leggen je uit hoe je dat kan doen!

Letterlijk en figuurlijk warmte in de tuin

Vuurtafels zijn tegenwoordig ontzettend populair. Niet alleen omdat een vuurtafel letterlijk warmte biedt, maar ook nog eens heel trendy in de tuin staat. Je hebt verschillende varianten, zoals een houten of aluminium vuurtafel. En met losse inbouwbranders kan je zelf je eigen vuurtafel maken, waardoor je jouw tuin écht uniek kunt maken.

Een vuurtafel geeft een fijne ‘vlam’ die direct voor extra sfeer in de tuin zorgt. Met een maximaal vermogen van 8,8kW vormt de vlam geen gevaar. Voor extra veiligheid wordt aangeraden om een glasombouw te plaatsen. Vooral bij huisdieren of kleine kinderen is dit naar ons idee een goed idee.

Vuurtafel en salontafel in één

Bij een vuurtafel zit de inbouwbrander altijd in het midden van de tafel. Rondom de brander is nog voldoende plek om jouw hapje en drankje neer te zetten. Heb je een verjaardag en dus veel mensen over de vloer? Dan kan je met de meegeleverde RVS deksel eenvoudig en veilig de inbouwbrander afdekken. Zo kan je gebruik maken van het gehele oppervlakte. Handig!

Voor elk budget een vuurtafel

Je kan het zo goedkoop of duur maken als dat je zelf wil. Er hangt een prijskaartje aan een ‘kant en klare’ vuurtafel, maar je krijgt er zoveel voor terug. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een losse inbouwbrander te kopen en je eigen vuurtafel te maken, maar dat kost je vaak veel tijd. Het is de afweging die je zelf moet maken. Heb je twee linkerhanden? Ga dan maar voor de ‘kant en klare’ versie 🙂

Bron foto


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *