Dit staat er op mijn interieur wishlist


In mijn vrije tijd kijk ik het liefst naar vtwonen, Weer Verliefd Op Je Huis en scroll ik met veel plezier door mijn Instagram en Pinterest. En dan kom je gewoon wel eens wat tegen waarvan je denkt “Dit moet ik hebben”. Voor Sinterklaas ben ik iets te laat, maar ik heb mijn hoop nu gevestigd op de Kerstman. Dit staat er nu op mijn interieur wishlist!

Mijn wishlist: de interieur editie

Van lampjes tot een nieuwe bank en van kaarsen tot een likje verf op de muur: ik vond het wel leuk om mijn wishlist met jullie te delen. Wie weet haal jij er ook wel inspiratie uit, bijvoorbeeld.

  1. Kantelbare zwarte spotjes (Letsleds.nl). Het liefst ook nog een LED dimmer, voor wat extra comfort. Mijn vriend vind het namelijk niks als ik ‘s ochtends het grote licht al zo fel aanzet. Met een dimmer kan ik m’n zwarte spotjes eerst zachtjes aanzetten. En niet alleen in de slaapkamer trouwens, voor in de woonkamer zijn ze ook van harte welkom, haha!
  2. Een nieuwe Rituals geurkaars. Het maakt me niet eens uit welke geur, want ik vind ze allemaal lekker haha! De mijne is inmiddels op, dus vervanging is welkom!
  3. Een mooie, minimalistische poster staat al een tijdje op mijn wishlist. Ik zag deze laatst voorbij komen op Pinterest. Alleen geen idee waar hij van is.. Wie helpt?
  4. De Philips Somneo zou ik zo graag willen uitproberen. Het lijkt me zo lekker om uitgerust wakker te worden. Wie heeft hier al ervaring mee? Ik vind ‘m namelijk best duur.. Maar het lijkt me heerlijk, die luxe.
  5. Keramiek servies is tegenwoordig ontzettend populair. Ook bij ons in huis. Tenminste, als we eenmaal nieuw servies hebben gekocht. Blauw, wit, roze, beige of taupe.. Dat maakt me niet uit, eigenlijk.
  6. Hij staat er misschien niet bij, maar een mooie taatsdeur zou ook van harte welkom zijn. Wel op maat gemaakt. En ik ben er nog niet helemaal over uit hoor, voor welk type ik zou kiezen. Zoveel keuze.. #keuzestress

Nu denk je misschien: waarom bestel je het niet gewoon? Dat doe ik bewust niet. Ik wil de druk op de bezorgdiensten namelijk niet nog groter maken. Ik kijk in januari wel weer 😉

Wat staat er bij jou op je wishlist? Laat het me weten via een reactie, via Facebook of Instagram!

Uitgelichte afbeelding: Contemporist.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *