Dyson V10 Cyclone


Het is Black Friday en dat betekent dat er een hoop korting op je staat te wachten. Van een nieuwe bank tot een salontafel en van waterkokers tot prullenbakken en stofzuigers: met Black Friday scoor je alles voor in huis met korting! Om te voorkomen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet, hebben wij de beste Black Friday deals voor je op een rijtje gezet!

Omdat iedereen een persoonlijke smaak heeft, hebben we echte meubel deals niet meegenomen in ons overzicht. De volgende producten zijn items die in elk huis wel terugkomen.

Hier scoor je de Dyson Cyclone V10 Absolute het goedkoopst!

Dit is toch wel het product waar iedereen het over heeft: de nieuwe snoerloze stofzuiger van Dyson waar je maar liefst 60 minuten lang met constante zuigkracht je huis mee kan stofzuigen. Ik heb er zelf ook een thuis en ik kan je vertellen: dit is echt een investering waar je zo blij mee gaat zijn. Normaliter kost de Dyson V10 €519. Hier een overzicht met alle prijzen:

 1. Coolblue – €479
 2. Bol.com – €499
 3. Mediamarkt – €479
 4. BCC – €479
Dyson V10 Cyclone
Foto via Dyson

Laat je niet verleiden door de ‘€70 korting’ of ‘30% korting!’, want eigenlijk krijg je maximaal €40 korting en hebben de verschillende webshops hun prijzen nog even wat omhoog geschroefd voor Black Friday. Maar €40 is €40, dus als je toch al op het punt stond om ‘m te bestellen is dit het moment!

Samsung The Frame – QLED

Als groot woonliefhebber is de tv toch wel hetgeen waar je het minst vrolijk van wordt. Ze zijn groot, zwart en aanwezig. Tot de Samsung The Frame tv uitkwam. Hiermee kan je namelijk een scherm uitzetten en toch een leuk zicht hebben, doordat je een print of schilderij kan selecteren. Perfect! Normaliter kost deze tv (55 inch) je best een flinke smak met geld, maar tijdens Black Friday scoor je ze voor de volgende prijzen:

 1. Coolblue – €1.299
 2. Bol.com – €1.239
 3. Mediamarkt – €1.289
 4. BCC – €1.499
Samsung The Frame
Foto via QLed

Sonos Beam

Wie van goede muziek houdt, heeft vast al wel eens gekeken naar de Sonos speakers. En vooral de Sonos Beam wint dit jaar veel harten. Mooi voor onder de tv, voor op een dressoir en het is ook gewoon een mooi product om te zien. De prijs is iets minder mooi om te zien. Gelukkig krijg je ook hier veel korting op:

 1. Coolblue – €369
 2. Bol.com – €369
 3. Mediamarkt – €369
 4. BCC – €409
Sonos Beam korting
Foto via Sonso

Ring Video Deurbel 2

Je hebt vast al eens gehoord van de Ring Doorbell, de deurbel waarmee je kan zien wie er voor je deur staat. Inmiddels is er een versie twee, waardoor je ook nog eens kan praten tegen diegene die voor de deur staat zonder dat je open hoeft te doen. En ook hier ontvang je mooie korting op:

 1. Coolblue – €139
 2. Bol.com – €139
 3. Mediamarkt – €139
 4. BCC – €139

Jammer om te zien dat alle webshops stunten met ‘de beste deals’, terwijl ze allemaal even duur zijn. Dus of je nu echt goedkoop uit bent, is nog maar de vraag. Je krijgt zo’n €30 korting. Altijd mooi meegenomen, toch?

Heb je zelf nog een goede deal gevonden? Vergeet ‘m dan niet in de reacties te zetten! Zo kunnen we een hoop mensen helpen met het scoren van goede deals!

Bron: Blackfridaysale.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *