DIY tafelpoten verven


Veel mensen denken dat ze volledig nieuwe meubels nodig hebben om een nieuwe look in het interieur te creëren. In deze DIY gaan we je laten zien dat dat helemaal niet nodig is en dat je aardig wat geld kan besparen. Dus pak  je verf, kwasten en twee rechterhanden erbij en laten we beginnen!

Van schattig naar stoer

Een van onze lezers gaat binnenkort verhuizen en kwam via via op ons blog terecht om wooninspiratie voor haar nieuwe woning op te doen. Na een tijdje kreeg ze de smaak te pakken en ging ze (of eigenlijk haar man) aan de slag. In hun huidige woning werken ze met aardetinten, terwijl ze in hun nieuwe interieur juist voor een stoere, industriële stijl gaan.

Ze hebben momenteel al een hele mooie tafel en het liefst nemen ze die ook mee naar hun nieuwe woning. Maar dan moet er wel een stoere look aan gegeven worden. Say no more, dachten ze. Waarom geven we de poten niet een ander kleurtje om een stalen look te creëren? Steeds meer tafels hebben namelijk een trendy stalen tafelpoot.

DIY tafelpoten verven

Een stalen look

Zoals je kan zien, hebben ze gekozen voor een zwarte kleur verf met een subtiele glans net als bij echte stalen poten. Je kan ook direct het verschil tussen ‘safe’ en stoer zien en wat een kleur kan doen. Benieuwd naar het eindresultaat? Hier komt ‘ie!

Zoals je kan zien, heeft de tafel direct een hele stoere look gekregen. Voor de foto heeft onze lezer alle accessoires van de tafel afgehaald. Met een mooi rond dienblad en daarop accessoires of een paar mooie vaasjes in een robuuste kleur maak je het plaatje compleet.

DIY eettafel

Zo zie je maar dat je niet altijd nieuwe meubels hoeft te kopen om een andere stijl te creëren, maar dat je met je huidige meubels en wat vrije uurtjes al heel wat kan realiseren. Heb jij een leuke kast, een eettafel, mooie stoelen of andere meubels die ook wel een likje verf kan gebruiken? Wij zit natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat wat jij creëert. Wil jij jouw DIY-project nou ook delen met onze lezers? Stuur ons dan een mailtje of stuur ons een DM via Instagram!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *