web analytics

Een kijkje in de Monday Mood webshop

Monday Mood houten letters

Misschien zie je het wel eens voorbij komen in de sidebar wanneer je een vaste lezer bent van mijn blog, misschien is het je volledig ontgaan… Maar naast mijn blog is er ook een Monday Mood-webshop! Je vindt de webshop direct als je de startpagina van Monday Mood bezoekt en anders via mijn blog in de menubalk bovenaan. In de webshop vind je verschillende woonaccessoires die ik zelf heb gemaakt of die ik met zorg heb uitgekozen omdat ik ze ontzettend leuk vind. Graag geef ik je vandaag een kijkje in de webshop!

Gepersonaliseerde hangers

Monday Mood hanger met klei

Monday Mood hanger met klei

De nieuwste items in de webshop zijn deze stenen hangers. De hangers hangen aan een juten koord en kun je overal aan ophangen waar je dat leuk vindt. Of dat nu je kledingkast is, een deurklink of straks in december de kerstboom: de hangers kunnen overal! Je kunt je eigen naam of een ander klein tekstje laten zetten in de hanger en kiezen tussen zwart of wit. Heb je liever een andere vorm? In overleg is dat natuurlijk mogelijk. Je vindt de hangers hier in de webshop voor € 1,95.

Houten letters met Scrabble waarde

Monday Mood houten letter

Monday Mood houten letter

Monday Mood houten letter

Onder andere één van mijn grote favorieten maar ook van jullie: de houten letters met Scrabble waarde. De houten plankjes zijn ontzettend veelzijdig. Je kunt de letters van je naam bestellen of alleen je initialen, daarnaast kun je de plankjes gebruiken als onderzetten maar ook leuk decoreren. Wat dacht je er van om er vier in een vierkant lijstje in te lijsten? Of hang ze mooi aan de wand als Scrabble-woorden. De houten letters zijn gemaakt van Indonesisch hout en daarnaast zie je echt dat de plankjes met de hand worden gemaakt. Geen letters is hetzelfde en ieder plankje heeft een eigen uitstraling. De houten letters vind je hier in de webshop voor € 1,25 per stuk.

Creatief met beton

Monday Mood houten letter

Monday Mood houten letter

Hoe leuk zijn deze items van beton? Ik vind beton een ontzettend mooi product. Niet alleen omdat je het helemaal zelf kunt vormgeven zoals je wilt, maar ook omdat alles wat je er van maakt een eigen uitstraling heeft. Het heeft me even gekost voordat ik de perfecte samenstelling had gevonden, maar momenteel ben ik ontzettend tevreden over de kwaliteit van het beton op dit moment. Je vindt op dit moment in de webshop een huisje van beton en plateaus in diverse formaten. Binnenkort verschijnen er ook andere items van beton in de webshop, maar daarover later meer… Je vindt alles van beton in de webshop hier vanaf € 4,95.

Washitape

Monday Mood washitape

Monday Mood washitape

Monday Mood washitape

Monday Mood washitape

Ook voor washitape kun je terecht in de webshop van Monday Mood. Er zijn op het moment diverse rolletjes op voorraad in leuke printjes. Met de washi tape maak je bijvoorbeeld posters vast aan de muur of maak je je eigen journal een stuk persoonlijker. Ook kun je post heel leuk versieren met washitape en is het leuk op de muur om je eigen figuren te maken! Ontzettend veelzijdig dus. Je scoort washitape bij Monday Mood nu voor € 1,- per rolletje!

Lightboxen

Monday Mood Lightbox

Monday Mood Lightbox

Als ik iets leuk vind in interieur, dan zijn het lightboxen. Je ziet ze op het moment overal in verschillende formaten en vormen, maar de lightbox zoals bij Amerikaanse bioscopen vind ik toch nog steeds het leukst. Met een groot assortimenten aan letters en figuren maak je in een handomdraai een leuke tekst op je letterbord. Bij Monday Mood vind je niet de standaard A4-afmetingen, maar een lightbox op A3-formaat en eentje op A5-formaat. Even voor de goede orde: dat is dus én mega groot én heel erg klein.

Het allermooiste aan deze lightboxen vind ik nog dat ze niet werken op batterijen maar op USB. Dat houdt in dat de lightbox wordt geleverd met een USB-kabel die je thuis aan een USB-lader (zoals die van je mobiele telefoon). Naast lightboxen vind je binnenkort ook hele gave retro letterbordenin de webshop, zodra deze online staan laat ik het je weten! Je vindt voor nu de lightboxen vanaf € 14,95 in de webshop.

Posters van Monday Mood

Monday Mood poster

Monday Mood poster

Monday Mood poster

Monday Mood poster

Waar het allemaal mee begon… Posters! Ik startte de webshop met het verkopen van eigen gemaakte posters. Eigenlijk omdat ik het zo leuk vond om ze te maken. Intussen wordt de couple-poster zo ontzettend vaak besteld, ontzettend leuk om jullie varianten met je eigen naam er op te zien! Daarnaast is de sterrenbeeld-poster ook ontzettend populair. Ik ben ontzettend blij dat jullie de posters zo leuk vinden! In de webshop vind je posters op verschillende formaten vanaf € 2,50.

Hopelijk vond je het leuk om een kijkje te nemen in de webshop van Monday Mood. Ik vind het ontzettend leuk om me met alle facetten van de webshop bezig te houden en ook zoveel mogelijk producten te kunnen personaliseren. Daardoor heb ik het idee dat jij echt iets kunt kiezen wat bij je past en echt persoonlijk is voor jou. Om shoppen in de webwinkel nog leuker te maken, wil ik graag twee kortingscodes met je delen. Met de volgende kortingscode krijg je 10% korting op het volledig assortiment bij een besteding vanaf € 5,-. De kortingscode is geldig tot 26 oktober 2017.

mondaymood10

De volgende kortingscode is ter waarde van 20% en is geldig op het volledig assortiment bij een besteding vanaf € 15,-. Ook deze kortingscode is geldig tot 26 oktober 2017!

mondaymood20

Zit er iets voor jou bij in de webshop? Ik ben heel erg benieuwd! Veel plezier alvast met shoppen en anders een hele fijne dag gewenst.

Liefs,
monday mood

6 comments

Leave a Reply

X