vloerkleed in huis


Vanaf volgende week wordt het eindelijk zomers weer en wij schrijven een blog over kleden voor in huis. Je zou misschien denken: dat klopt toch niet? Maar niets is minder waar. In dit blog leggen we uit waarom ook jij een kleed in huis wil hebben. Zelfs met zomerse temperaturen!

Sfeer én balans in huis

We zijn van veel poespas in het interieur overgestapt naar een minimalistisch interieur. Hoe minder er gebeurd, hoe beter. Maar is dat eigenlijk wel beter? Want onderweg zijn we vergeten hoe we sfeer in het interieur aan moeten brengen. Terug naar de tekentafel en tijd om te kijken hoe we die sfeer terug gaan brengen!

We werken veel met ruimtes binnen een ruimte. In de woonkamer is een zithoek en een eethoek en het liefst wil je die een beetje gescheiden houden. Doe je dat niet, dan is het gewoon één grote plek waar van alles en nog wat gebeurd. Met een vloerkleed zorg je ervoor dat je bepaalde meubels kan groeperen. Een vloerkleed zorgt niet alleen voor sfeer (een kale vloer kan best saai zijn namelijk), maar zorgt ook voor de balans waar jij naar op zoek bent.

vloerkleed in huis

In de foto hierboven is het wat lastiger te zien, juist omdat de woning en de trap al bepaalde hoeken creëert. Maar stel je eens in hoe saai dit hoekje zou worden zonder het vloerkleed? De meubels staan net te ver uit elkaar om er een knus geheel van te maken, maar door een vloerkleed zorg je juist dat de meubels samen komen. En de print in het vloerkleed zorgt ook nog eens voor een mooi contrast. Want zeg eens eerlijk, in dit interieur is niet heel veel kleur te bekennen.

Zelf je vloerkleed samenstellen

Een vloerkleed is dus echt niet alleen mooi in de winter, maar ook in de zomer. Die balans en sfeer in huis is vaak net die touch die nodig is om het geheel compleet te maken. Het kiezen van een vloerkleed is alleen niet 1, 2, 3 gepiept. Het moet passen bij de meubels, bij de vloer en ook nog bij de kleur verf op de muur. Gelukkig kan je bij Karpettenkelder.nl sinds kort een toffe service: je eigen vloerkleed ontwerpen. Er zijn flink wat patronen waarbij je de kleuren en maten helemaal naar wens kan samenstellen, zodat je nieuwe vloerkleed perfect aansluit op je huidige interieur. Dus waar wacht je nog op?!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *