man aan het typen op laptop


Als je gewend bent om achter een bureau te werken en dit 5 dagen in de week, 8 uur per dag doet, dan kan het een behoorlijke aanslag zijn op je lichaam. Om gezond aan het werk te blijven zijn daarom een aantal dingen aan te raden. Het is belangrijk om voldoende beweging te houden. Pauzes zijn daarom ook noodzakelijk. Ook de houding die je hebt als je aan het werk bent is zeer belangrijk. De hoogte van het beeldscherm waarachter je werkt en de instellingen van je stoel dragen hier dan ook aan bij. Ook de hoogte van het bureau is van invloed op jouw werkhouding. Als dit allemaal goed op elkaar is afgestemd voorkom je lichamelijke klachten zoals nekklachten of een muisarm. Een elektrisch zit sta bureau kan hier een grote bijdrage aan leveren.

Wat is een elektrisch zit sta bureau?

Een elektrisch zit sta bureau is een in hoogte verstelbaar bureau. Dit gebeurt, zoals de omschrijving al doet vermoeden, elektrisch. Een elektrisch zit sta bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Door gebruik te maken van de elektrisch zit sta bureau en regelmatig van houding te veranderen blijft je lichaam in beweging en verklein je de kans op lichamelijke klachten. Als een elektrisch zit sta bureau op de laagste stand is ingesteld kun je gewoon met een bureaustoel achter de computer werken. Stel je het elektrische zit sta bureau in op stahoogte dan kun je staand aan de slag en blijf je beweging.

Wat zijn de voordelen?

Het werken achter een elektrisch zit sta bureau heeft verschillende voordelen. Zo verklein je de kans op lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld een muisarm. Omdat je in beweging blijft en actief bezig bent, ben je vaak ook minder vermoeid aan het einde van de werkdag. Als je de hele dag alleen maar zit en naar een beeldscherm staart kan het erg vermoeiend zijn voor je ogen en hersenen. Door in beweging te blijven ontspan je en is het mogelijk om je beter te concentreren op je werk.

Een elektrisch zit sta bureau aanschaffen

Voor mensen die veel achter een bureau werken en praktisch de hele dag zitten is het aan te raden om een elektrisch zit sta bureau aan te schaffen. Door in beweging te blijven bevorder je de gezondheid van jezelf of je werknemers. Elektrische zit sta bureaus zijn op verschillende plekken te koop. Je kunt online een elektrisch zit sta bureau kopen, maar het is ook mogelijk bij om een gespecialiseerde winkel of bij een bedrijf voor kantoorinrichting een elektrisch zit sta bureau te kopen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *