houten lamellen in een industriële woonkamer


De winter komt er weer aan. Dat betekent maar één ding: het wordt weer koud in huis.. Maar voordat je begint met warmte stoken, wat zorgt voor flinke energiekosten, willen we je graag een belangrijke tip meegeven. Eentje waarmee jij zeker goedkoper uit bent! 

Sfeervol én isolerend

De vloerkleden, dekens en kaarsen worden weer van zolder gehaald. Het past perfect binnen het winterse plaatje. Maar of het echt isolerend is? Niet echt. Iets wat zowel sfeervol als isolerend is, is raamdecoratie op maat. Stel je eens voor, hoe kaal zou jouw interieur zijn zonder een rolgordijn of jaloezieën?! Raamdecoratie maakt je interieur helemaal af.

Maar wist je trouwens ook al dat je maar liefst 20 tot 30% aan warmte verliest via ‘kale’ ramen? Je kan de verwarming dus wel een aantal graden warmer zetten, maar zonder raambekleding is het weggegooid geld.

Houten lamellen op maat of standaard maten?

En dan sta je voor de keuze: ga ik voor standaard maten of voor raamdecoratie op maat? Raambekleding met standaard maten is vaak wat goedkoper, maar sluit niet altijd mooi aan op de ramen en kozijnen. Dat betekent: de warmte kan nog steeds “ontsnappen”. Houten lamellen op maat kan je helemaal naar wens samenstellen. Het past dus perfect binnen de kozijnen en laat de warmte in je woonkamer of slaapkamer niet ontsnappen.

Goedkope jaloezieën

Ondanks dat je jaloezieën volledig op maat maakt, hoef je niet te schrikken van de totaalprijs. Zo heb je vanaf €54,90 houten jaloezieën. Prima prijs vinden wij. Je kan zelfs gratis kleurstalen aanvragen. Zo kan je thuis kijken welke kleur het beste past bij je muren, meubels en accessoires!

Privacy zonder afgesloten te zitten

Als je houten lamellen sluit, heb je voldoende privacy. Je zit echter wel wat “afgesloten”, omdat er bijna geen lichtinval meer binnenkomt. Wil je je privacy behouden zonder afgesloten te zitten? Dan is een Duette® gordijn een goede oplossing.

Hierbij wordt gewerkt met een dubbele laag stof, waardoor je aan de zijkant een mooie en kenmerkende ‘honingraad’ ziet. Het ziet er niet alleen mooi en sfeervol uit, maar ook dit gordijn is isolerend. De warmte blijft namelijk tussen de twee stoffen hangen. Dit betekent dat je niet extra hoeft te stoken!

Extra inspiratie opdoen? Volg ons dan op Pinterest!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *