Extra sfeer met mooie lampen. Zeker nu.


Ik kan niet wachten tot de lente. Veel meer zon, bloemen die langzaam in bloei komen te staan, wat gezelligheid als je uit je raam kijkt.. Toch duurt dat wel even. Helaas is schemering om half 5 niet helemaal mijn ding. Dus hebben we het bij mijn ouders thuis extra gezellig gemaakt met lampjes. Veel. Lampjes.

Spots en extra sfeerverlichting

Ze hadden al twintig jaar dezelfde spots hangen. Twintig! Bijna even oud als ik, haha! Inmiddels waren ze aan vervanging toe. In hun interieur vind je vooral veel bruintinten, maar ze zijn ook verzot op stoere zwarte accessoires. Een aantal jaar geleden hebben ze een mooie gashaard met stoere details laten plaatsen, bijvoorbeeld. Dus zochten ze ook wat stoerdere spotjes. Ze hebben ook nog even gekeken naar industriële vloerlampen.

Maar dat vonden ze toch te opvallend, te groot. Begrijpelijk. Hun woonkamer is een woonkamer in U-vorm. Veel ruimte om mee te spelen is er niet. Dus het werden weer spotjes. Van de Gamma of de Karwei, geloof ik.

Net dat beetje extra

Met die spotjes alleen kunnen ze natuurlijk niet een hele woonkamer verlichting. Althans, het kan wel. Maar sfeervol is het niet te noemen, haha. Gelukkig zijn er dan nog een tal van opties. Toffe industriële hanglampen boven je eettafel, kaarsjes op de salontafel (mijn favoriete optie!), een strip of rij met lichtjes die je langs de tv hebt hangen.. Er zijn zoveel opties te bedenken. Maak het thuis extra gezellig. Zeker nu we even een tijdje in lockdown moeten.

Kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken? Open je Instagram- of Pinterest app, blader nog wat leuke woonmagazines door, neem op je vrije zondag tijd voor een nieuwe aflevering van vtwonen of geef de meubels in je woonkamer een andere opstelling. Mix, match en maak het gezellig.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *