Goedkoop interieur shoppen tijdens Black Friday 2020


Een nieuwe bank, nieuwe salontafel, nieuwe kast, nieuwe stoelen, nieuw kleed.. Het is allemaal zo leuk, maar ook zó duur. Je kunt het natuurlijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Maar soms raak je gewoon in één oogopslag verliefd op een lamp, tafel of stoel. Tot je het prijskaartje ziet. Ai..

Jammer genoeg heb je geen echte uitverkoop bij woonwinkels, zoals we dat bij kleding en elektronica wel kennen. Maar niet getreurd, want het is volgende week Black Friday 2020! Pak je agenda erbij en markeer vrijdag 27 november. Want dat is de dag waarop jij wél flinke korting kunt scoren op nieuwe meubels!

Deze woonwinkels doen mee met Black Friday

Elk jaar doen er weer meer woonwinkels mee aan Black Friday. Echt zo fijn! Om het makkelijk te houden, heb ik de populairste winkels voor je op een rijtje gezet:

  • Made.com
  • Blokker
  • Wehkamp
  • Amazon
  • Dekbed Discounter
  • Beter Bed
  • Nostalux
  • Woonexpress

Daarnaast shop je natuurlijk ook goedkoop Philips Hue lampen, televisies en andere accessoires bij Bol.com, Mediamarkt, Philips en Coolblue.

Dit is de korting waar je op kunt rekenen

Helaas zijn de exacte aanbiedingen van winkels uit het rijtje hierboven nog niet bekend. Logisch ook, want die willen ze pas bekend maken tijdens Black Friday. Maar als ik kijk naar vorig jaar (en hoeveel korting ik heb kunnen scoren tijdens Black Friday), weet ik een beetje waar ik op kan rekenen. Een korting van 20% is wel het minimale voor meubels. Voor accessoires ligt dat zelfs nog wat hoger, weet ik. Daarom wacht ik nog even met het shoppen van een mooie vaas. Zoals deze hieronder, bijvoorbeeld. Welke vinden jullie het leukst?

En voor elektronica moet je echt, echt, echt wachten tot Black Friday. Op mijn wishlist staan nieuwe lampen van Philips en een robotstofzuiger. Als ik ze vandaag koop, betaal ik er het volle pond voor. Wacht ik nog een weekje? Dan kan ik tientallen tot wel honderden euro’s besparen! Zo schreven we vorig jaar ook al een artikel over Black Friday elektronica die handig van pas komen in huis!

Tip van mij: shop online

Black Friday is dit jaar net wat anders dan voorgaande jaren. Met zijn allen shoppen bij woonwinkels is er dit jaar even niet bij. Nu hebben winkels er al voor gekozen om hun Black Friday deals over een langere periode te verspreiden, zodat winkelen in echte winkels nog verantwoord blijft. Maar toch durf ik het risico niet te lopen. Daarom van mij de tip: shop online. En wees daarbij ook extra lief voor de bezorgers (ik geef deze bikkels altijd een paar euro en een flesje water mee in deze tijd).

Om miskopen te voorkomen, kun je deze week nog naar de winkel gaan om de verschillende opties te vergelijken. De kleur van die ene bank, het materiaal van een vloerkleed waar je je oog op hebt laten vallen of de lengte van de lamp. Dat is online toch net wat anders vergelijken. Succes met shoppen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *