goedkoop interieur


Ik ben dol op wonen en alles wat ermee te maken heeft. Mijn handen gaan dan ook echt jeuken als ik in een leuke woonwinkel rondloop. Ik wil ineens alles hebben. Herkennen jullie dat ook? Om ervoor te zorgen dat je niet je gehele spaarrekening over de toonbank hoeft te gooien, heb ik wat tips om goedkoop een nieuwe inrichting samen te stellen.

Wacht op Black Friday

Het duurt misschien nog even – drie maandjes om precies te zijn – maar Black Friday is zeker het wachten waard. Vooral de Wehkamp Black Friday is er eentje die je goed in de gaten moet houden. Bij Wehkamp kan je natuurlijk al-les voor het interieur kopen. Lampen, stoelen, kleden, banken, salontafels.. En als je daar dan korting tot wel 50% korting op krijgt, is dat toch weer mooi meegenomen!

Een bezoekje langs de kringloop

Het is steeds populairder om je meubels tweedehands in te slaan. De vintage woontrend waar we eerder over schreven is helemaal in. Bij de kringloopwinkel kan je (met wat speurwerk) echt leuke meubels en accessoires vinden. Dat ze misschien een opknapbeurt nodig hebben, prima. Met een likje verf of een nieuwe stof is die oude stoel weer als nieuw. Het scheelt je een hoop geld én het is ook nog eens echt uniek en heel leuk om te doen.

Meubels en accessoires huren

Heb je niet voldoende budget om een nieuw meubelstuk te maken en is het tripje naar de kringloopwinkel niet zo succesvol geweest als je had gehoopt? Dan kan je altijd nog meubels en accessoires huren! Zo heb je bijvoorbeeld een artotheek waar je schilderijen kan huren. Je betaalt dan een klein bedrag per maand voor een nieuw schilderij. Je kan contract afsluiten voor één of twee jaar en daarna kan je het schilderij vaak voor een klein bedrag overkopen. Nice!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *