babykamer behang


Poederroze, stoer blauw of juist genderneutraal: de babykamer is dé plek waar je alle kanten mee op kunt. De wieg en de commode spelen vaak de hoofdrol. En op de muur gooien we snel een leuk kleurtje, zodat het geen al te saaie kamer wordt. Maar waarom niet experimenteren met leuk behang?! Dit zijn de leukste varianten die wij hebben gevonden!

Babykamer behang shoppen!

In dit artikel ga je geen mierzoete of hele stoere behangprints vinden. Wat je hier wel gaat vinden? Behang dat voor elke babykamer leuk te combineren is! Wat dacht je van deze leuke print van Etsy? Makkelijk te combineren met blauw, roze, mintgroen, geel, bruin…

https://www.instagram.com/p/CE7TFA8n8hg/

Nog zo’n leuke variant (en stiekem al mijn favoriet) zijn deze speelse stippen! Ze hebben allemaal net een iets andere kleur, maar wel allemaal met een warme gloed. Perfect voor een babykamer met bruintinten, kopertinten of juist leuk om te combineren met goud of natuurlijke kleuren zoals groen. Dit behang kun je shoppen via Thelovelywall.com.

https://www.instagram.com/p/CC4HigpHZUO/

Kom mee naar de jungle met dit toffe behang van Pimpelmees.com! Het dierenthema is nog steeds razend populair. En hoe leuk is dit behang gecombineerd met de bruintinten en natuurlijke materialen? Leuk voor als ze nog baby zijn, maar ook leuk als ze hun eerste woordjes kunnen leren of je ze een verhaaltje gaat vertellen voor het slapengaan.

https://www.instagram.com/p/CEojjaPD9QP/

Wie zei dat een meisjeskamer niet ook stoer kon zijn?! Dit leuke roze behang met stoere betonlook komt van Rebelwalls Nederland en geeft een zoete, roze meisjeskamer direct een stoerdere look. En eerlijk is eerlijk, het doet het ook goed op foto’s.

https://www.instagram.com/p/CCbdkqdjTHO/

Meer babykamer behang inspiratie opdoen?

Genoeg inspiratie voor babykamer behang, toch?! Mocht je nog niet genoeg krijgen van alle leuke foto’s van stijlvolle babykamers? Volg dan @inspiratievoorjebabykamer op Instagram!

Uitgelichte afbeelding via Elinastyling.com
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *