hexagon tegels behang


Wij Nederlanders zijn best braaf. Interieurs zijn vaak wit, grijze, bruin – en als je het echt flink wil aanpakken: blauw. En meubels? Grijs, bruin of zwart. Waarom gaan we niet eens voor een uitspatter waarmee je gelijk een statement in je interieur maakt? Daarom hebben wij vijf interieurs op een rijtje gezet met een wel heel tof statement: de hexagon tegel!

Rustig aan beginnen

We blijven toch Nederlanders.. Daarom ben ik op zoek gegaan naar ‘rustige’ alternatieven zodat jullie toch even kunnen wennen aan het idee.

Een hexagonvormige tegel is een tegel met 6 hoeken en ziet er een beetje uit als een bijenkorf. Met deze tegels kan je het zo gek (of rustig) maken als je zelf wil. Zo hebben ze in dit interieur gekozen voor een neutrale basis met wat accenten in een donkere taupekleur. Rustig, maar wel met wat contrast hier en daar!

hexagon tegels behang
Foto via: Vannes.nl

Groen moet je doen!

Oké, gewend aan de vorm en de look? Dan is het tijd om flink uit te pakken om jullie te laten zien dat je met kleur echt wat leuks kan creëren!

Als je ons blog over de lambrisering hebt gelezen, herken je ‘m hier misschien ook wel terug. Hoe tof is het om met tegels een lambrisering te maken? En dan is zo’n donkergroene tint perfect. Het oogt luxe, is makkelijk te combineren (ja, echt) en zorgt voor een leuk contrast in de verder vrij rustige keuken.

hexagon tegels groen
Foto via: Homedeco.nl via Pinterest

En weer rustig aan..

Hoe tof het ook is, ik weet inmiddels dat jullie wat meer van het rustige interieur houden. Jullie vullen namelijk massaal de poll op onze Facebookpagina in, waardoor ik elke keer weer beter weet waar jullie blogs over willen lezen. Daarom heb ik nog een toffe, rustige variant van de hexagon tegel voor jullie opgezocht.

Hier zie je dat door een combinatie van wit en grijs een tof effect gecreëerd wordt. Door de kleinere tegels leg je de nadruk op zowel de hoogte als de breedte van de ruimte. Voor elk interieur is er dus een toffe manier om dit type tegels toe te passen!

hexagon tegelwand badkamer

Uitgelichte afbeelding: Pinterest


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *