Chinese Porcelain


Als je ‘m nog niet gelezen hebt: onlangs schreven we over de Flexa kleur van 2020. Maar dit is niet het enige merk dat vooroploopt wat betreft trends op gebied van kleur. Histor kennen we allemaal als ‘verfmerk’, maar is veel meer dan dat! En dat zie je duidelijk terug in de kleurtrend van 2020, genaamd Chinese Porcelain. In dit artikel vertellen we je alles over deze trendy kleur!

Chinese Porcelain

Zoals we ook al vertelden in het blog over de Flexa kleurtrend, is het fijn als je huis echt als een rustige oase voelt. Vooral na een lange dag werken, sporten en het bijhouden van het huishouden. Chinese Porcelain is daar perfect voor. Blauw straalt namelijk rust uit en dat is precies wat we nodig hebben. En laat die kleur nou ook nog eens erg trendy en stijlvol zijn!

Chinese Porcelain

Deze blauwe kleur sluit perfect aan op onze drang naar eenvoud. Blauw is namelijk een rustige basiskleur die van zichzelf al een mooi karakter biedt in een woning. Of je nu houdt van een industrieel interieur, liever gaat voor vintage of je woonhart toch harder gaat kloppen van een klassiek interieur? Chinese Porcelain is the way to go. Blauw geeft je daarnaast het gevoel dichter bij de natuur en de zee te zijn.

Kleur toepassen? Groen Blauw moet je doen!

Als we denken aan het toevoegen van kleur aan ons interieur denken we al gauw aan uitgesproken kleuren als groen, (oker)geel of een andere knalkleur. Maar waarom niet gaan voor een rustige, stijlvolle blauwtint als deze? Blauw zorgt voor rust, is tijdloos en ook nog eens erg makkelijk te combineren.

Chinese Porcelain gecombineerd met hout en bruintinten voor een stoere look, gecombineerd met andere blauwtinten en grijstinten voor een casual uitstraling of gecombineerd met okergeel voor een tof contrast!

Blauwe kleur Histor 2019

Chinese Porcelain toepassen

Eerlijk is eerlijk, deze kleur zou jij ook wel in je interieur willen toepassen. Stap eens uit die comfort zone en maak die saaie, witte muur blauw. Het zorgt direct voor meer sfeer in je interieur.

Sta je niet bepaald te wachten op (weer) een nieuwe kleur op je muur? Dan kan je nog steeds Chinese Porcelain toepassen door met meubels en accessoires te spelen. Een blauwe bank, bijvoorbeeld. Tijdloos, maar wel leuker dan die standaard grijze of zwarte bank. En kussens, vloerkleden en posters en vaasjes doen het altijd goed. Met een mooi boeket met blauwe, groene en oranje/rode bloemen maak je het plaatje compleet.

Hoe ga jij Chinese Porcelain toepassen? Laat het ons weten!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *