keuken met bar en barkrukken in landelijke stijl


Hoe maak je jouw keuken landelijk?

Is de keuken voor jou de plek waar je enkel je eten kookt? Of wil je meer uit je keuken halen? Laat je keuken interieur opleven in een sterke landelijke stijl. In deze stijl vind je meerdere stromingen waarvan misschien wel iets bij jou past. Het belangrijkste element om je keuken in te richten tot een landelijk schouwspel is hout. Dit zorgt voor een mooie warme sfeer, maar kan ook in een moderne richting geplaatst worden.

Robuust

De stijlen robuust en retro zijn echte keukentrends die je vaker terugvindt op een woonwebsite. Je ziet daarbij mooie, stijlvolle meubels geplaatst die qua materiaal zeer sterk en duurzaam zijn met hier en daar verweerde elementen zoals handvatten om kasten open te maken voor dat echte landelijke gevoel. Door de veelal bruine houtachtige kleuren oogt het zeer warm en uitnodigend voor de gasten. Je kunt hierbij gebruik maken van mooie, grote industriƫle lampen of juist meer mee in een retro stijl vanuit de jaren 70 met bijvoorbeeld een verweerde lamp.

Moderne tinten

Een interieur van hout met moderne elementen kan je erg goed combineren voor een landelijke uitstraling. Wanneer je richting deze opzet gaat, kom je vooral zwart en witte tinten tegen en hebben de meubels en keukenkasten een strakke uitstraling met stijlvolle handgrepen. Het oogt fris en uniek.

Keuken indeling

Belangrijk is om te kijken wat voor indeling werkt in jouw keuken. Zorg ervoor dat je de plek hebt voor een mooie uitstraling. Voeg bijpassende meubels toe en laat de stijl ook naar de andere kamers overlopen voor een erg welkome uitstraling in jouw huis. Een open keuken oogt welkom en je hebt daardoor ook meer mogelijkheden met het inrichten van de stijl. Kijk ook eens op een woonwebsite om inspiratie op te doen door diverse voorbeelden. Daar vind je alles wat betreft de laatste keukentrends.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *