web analytics
0

Ik woon in mijn kamertje!

8 september 2014
kamertje

Het is je vast niet ontgaan.. Althans, als je mij volgt op social media is het je niet ontgaan. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Ik woon nu op mijn studentenkamertje in Gouda. De waslijn hangt, het eerste maaltje is bereidt en het eerste nachtje is geslapen.

kamertje kamertje kamertje kamertje

De verhuizing ging eigenlijk supervlot, om 9u stonden we voor Ikea om de laatste dingetjes te kopen en na een hele dag vol sjouwen, tillen, in elkaar zetten, uitruimen en inrichten stond alles zoals ik het hebben wil. Ik krijg superveel vraag om een roomtour en natuurlijk, die komt. Ik ben van plan deze week de roomtour op te nemen en hoop ‘m dan zaterdag online te krijgen. Ik wil er trouwens een video- en fotoartikel van maken, omdat ik zelf eigenlijk niet kon kiezen wat ik leuker vond.

Het is wel heel erg wennen hoor, nieuwe stad, je moet overal zelf aan denken en ook zelf verzorgen. Zo deed ik – heel verstandig – vandaag boodschappen voor vanavond (ik schrijf dit op zondag) en voor maandag. Ik kom morgen (voor jullie vandaag) om half 6 uit school en eer ik thuis ben heb ik geen zin meer om boodschappen te doen. Vandaag maakte ik voor mezelf pasta met olijven, mozzarella en tomaat klaar en als ‘toetje’ had ik een schaaltje appelmoes, heerlijk! Nu moet ik eigenlijk weer verder aan mijn studie, maar wilde jullie toch even graag updaten. Morgen gaat weer de wekker héél vroeg en dan gaat het Γ©chte leventje echt van start.

Woon jij nog thuis? Of ben jij ook al het huis uit? Of heb je plannen om het huis uit te gaan?

P.S.: Donderdag bestaat mijn blog 2 jaar! Het is super hard gegaan met alles wat ik maar kon bereiken. Het aantal volgers op Bloglovin’ loopt nu bijna tegen de 2500 aan, volg jij me al op Bloglovin’? Ik zou het heel gaaf vinden om rond die dag dit magische getal te bereiken. Mocht dat lukken.. Dan komt er vrijdag een super leuke winactie online! Klik hier om mijn blog te volgen op Bloglovin’!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

78 Comments

 • Laura

  Wat super fijn dat het zo vlot is gegaan, het ziet er heel leuk uit! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour en succes vandaag! πŸ™‚

  8 september 2014 at 05:33 Reply
 • Inge | blogboutique

  Ziet er super gezellig uit!
  Ik heb in Amsterdam gewoond en nu woon in samen met mijn vriend. Ik ging op mijn 18e uit huis. πŸ™‚

  8 september 2014 at 06:14 Reply
 • Lotte

  Mooie foto’s! Superfijn dat je nu over bent naar je kamer, het ziet er al heel leuk uit en ik ben benieuwd naar je roomtour.

  8 september 2014 at 06:17 Reply
 • Dagmar

  Het ziet er echt prachtig uit, je hebt zo’n mooie stijl van inrichten. Heerlijk lief! Love it <3 Ik hoop dat je je er snel helemaal thuis voelt <3

  8 september 2014 at 06:55 Reply
 • Lucinda

  Ik ben zo’n 8 jaar geleden op mijzelf gegaan, dat vond ik enorm emotioneel, maar wel een moment dat mijn volwassenheid in ging, vanaf die dag was ik financieel verantwoordelijk voor mijzelf. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat alles mij lukt, maar af en toe naar huis bellen voor advies, tjah dat hoort er bij mij wel bij. xxx Lucinda

  8 september 2014 at 07:17 Reply
 • Larissa

  Ah wat super leuk! Gouda is een leuke stad, ik woon er zelf ook maar 4 km vandaan en ben daar vaak te vinden :). Veel plezier van je nieuwe kamer!

  8 september 2014 at 07:23 Reply
 • Eline

  Het ziet er echt super leuk uit!

  8 september 2014 at 07:39 Reply
 • Bianca

  Wat super geniet er lekker van het ziet er nu al leuk uit! x

  8 september 2014 at 07:41 Reply
 • Naomi

  Wat een superleuke foto’s! Je huis ziet er zo leuk uit! Nu al πŸ˜‰

  8 september 2014 at 07:45 Reply
 • Denise

  Aah het ziet er echt ontzettend leuk uit Anne! <3

  8 september 2014 at 08:15 Reply
 • Charile

  Ziet er leuk uit!

  8 september 2014 at 08:16 Reply
 • Stella

  Ik ben ook net verhuisd, dus ik weet helemaal wat je doormaakt, hihi. Echt heel erg leuk ziet het eruit. Je voelt je vast heel snel thuis in Gouda! Veel liefs!

  8 september 2014 at 08:17 Reply
 • Geertje

  Zo aan de eerste foto’s te zien, heb je een heerlijke kamer! Lekker van genieten!

  8 september 2014 at 08:23 Reply
 • Daphne

  Ik wist al dat wij ongeveer tegelijk zouden verhuizen, hihi! Ik woon inmiddels een week of drie op kamers en het is heel erg wennen, maar wel heel leuk! Ik weet zeker dat jij wel goed voor jezelf kan zorgen, geniet van je prachtige kamer!

  8 september 2014 at 08:31 Reply
 • Hillene

  Wauw, je inrichting is echt mooi geworden! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour (:

  8 september 2014 at 08:55 Reply
 • Lonneke

  Wauw, wat heb je dat ontzettend leuk ingericht!
  Ik wens je heeeel veel plezier en succes,
  Liefs Lonneke

  8 september 2014 at 09:00 Reply
 • Maureen

  Wauw mooie foto’s! Ik ben erg nieuwsgierig naar je roomtour. Echt! Ik kan niet wachten! Zelf volg ik pas de opleiding communicatie en Zwolle. Ik heb nog geen plannen om uit huis te gaan, ik wil eerst zeker weten of ik mijn propedeuse en het eerste jaar haal. Wat als moeilijk en zwaar genoeg gaat worden. Veel succes vandaag!

  xoxo Maureen

  8 september 2014 at 09:05 Reply
 • Sophie

  Ahhh wat ziet het er te gek uit! En superfijn dat het zo vlot is gegaan, dat scheelt weer!

  8 september 2014 at 09:06 Reply
 • Manon

  Heel mooi geworden! Lekker rustig zo met die kleuren en materialen πŸ™‚ Geniet ervan Anne πŸ˜€

  8 september 2014 at 09:14 Reply
 • Svenja

  Wat heerlijk dat je al in je nieuwe woning woont. Het ziet er prachtig en heel knus uit. Geniet er van <3

  8 september 2014 at 09:31 Reply
 • Anneleen

  Lijkt me heel gezellig daar! Ik volg je al op Bloglovin! Ik woon nog thuis maar soms kriebelt het toch al om met mijn vriend te gaan samenwonen. Eerst nog wat sparen!

  8 september 2014 at 09:31 Reply
 • Justine

  Pretty! Nu al! Heel veel succes met je studie lieve Anne!

  8 september 2014 at 09:34 Reply
 • Simone

  Mooie kamer heb je! Ik wil zelf nog wat gaan sparen voordat ik uit huis ga.

  8 september 2014 at 09:50 Reply
 • Mandy

  Ja leuk een roomtour! Volgens mij heb je het super leuk ingericht! Succes deze week.

  8 september 2014 at 09:50 Reply
 • Neeltje | Thoughts in Style

  Het ziet er nu al zo leuk uit! Ik woon nog thuis maar iedere keer als ik dit soort posts zie, wil ik ook zo graag uit huis. Lekker zelf alles inrichten enzo πŸ™‚ x

  8 september 2014 at 09:58 Reply
 • Lilia

  Superleuk dat je op kamers gaat! Ik woon nu al een jaar op kamers en i love it! Soms idd wel lastig met boodschappen enzo, but it’s worth it! xo

  8 september 2014 at 10:13 Reply
 • Anne - Gowk-

  ah! Wat leuk, een hele leuke spannende nieuwe tijd. Kan niet wachten op de roomtour

  8 september 2014 at 10:26 Reply
 • Manon

  wat leuk, het eten ziet er goed uit ik woon samen met mijn vriend, heerlijk vind ik het πŸ™‚

  8 september 2014 at 10:30 Reply
 • Dianne Overbeeke

  Wat fijn dat alles gelukt is en dat je nu lekker je eigen kamertje hebt! Ik ben heel erg benieuwd naar de roomtour en geniet van het leven in je nieuwe huisje!!

  8 september 2014 at 10:30 Reply
 • Tineke

  Wat ziet het er mooi uit, ik ben erg benieuwd naar de hometour! Ik woon alweer een jaar op mezelf/samen! Het bevalt me prima!
  Liefs

  8 september 2014 at 10:32 Reply
 • Claudia

  Ik woon sinds twee weken ook op kamers en ik heb het zo naar m’n zin!

  8 september 2014 at 10:58 Reply
 • Marinka

  Veel geluk daar! Een nieuwe stad en op jezelf is erg wennen, maar ook tof om allerlei nieuwe dingen te ontdekken! Je leert nieuwe mensen kennen, leuke plekjes in de stad en fijn zelfstandig dingen oplossen (en anders even naar mams bellen ;)). Ik ben een paar jaar geleden uit huis gegaan. Mijn vriend en ik hebben toen een huis gekocht in Zutphen (komen we allebei niet vandaan!) en het bevalt super! Het is echt zo fijn om een eigen plekje te hebben.

  8 september 2014 at 11:19 Reply
 • Marieke

  Ziet er goed uit! Veel plezier en geluk in je nieuwe kamer!

  8 september 2014 at 11:26 Reply
 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla

  Super leuke kamer!

  Ik woon op mezelf met man en kinderen πŸ˜‰

  8 september 2014 at 12:14 Reply
 • Linda

  Fijn dat alles zo vlot is gegaan en dat je nu lekker je eigen plekje hebt! Heel veel succes en plezier met alles, ik ben benieuwd naar je roomtour! πŸ™‚ Ik ben inmiddels alweer twee jaar de deur uit (eerst samenwonen, nu getrouwd) en het bevalt me nog steeds iedere dag om samen te wonen met mijn grote liefde πŸ™‚

  8 september 2014 at 12:35 Reply
 • Eilish

  Je kamertje is zΓ³o leuk!

  8 september 2014 at 12:54 Reply
 • Marleen

  Heel leuk! Ik ben ook sinds augustus op kamers in Leeuwarden, en het is inderdaad heel erg wennen! Ik vind wel dat je kamer er tip top uitziet hoor! Die van mij is ook leuk, maar ik heb veel dingen gekregen, waardoor het iets minder bij elkaar past.. Maar als nog leuk πŸ™‚ Heel veel succes en plezier in Gouda πŸ™‚ xx

  8 september 2014 at 12:55 Reply
 • Joyce

  Ik ben echt benieuwd naar je roomtour Anne! Ik woon nu 1.5 jaar op mezelf in Nijmegen, samen met 5 andere meiden in een woning, supergezellig en toch een eigen plekje met keuken voor mezelf!

  8 september 2014 at 12:58 Reply
 • Paul

  Ik volg je niet op andere social media dus had er nog niets van meegekregen. Ziet er mooi uit! En ik woon al jaren op mezelf, en inmiddels weer heerlijk samen. Aan mij krijg je geen nieuwe volger op Bloglovin’ want ik volg je al. En 2500 volgers, wat een prestatie!

  8 september 2014 at 12:58 Reply
 • Renee

  Wat een mooi aantal, 2 jaar en bijna 2500 volgers. Bijzonder, ik hoop dat het lukt, gun het je. Wat een prachtig huis

  8 september 2014 at 13:16 Reply
 • Lys

  Heb je leuk ingericht! Ik ben zelf pas verhuisd naar een studentenstad in Finland! Ik ben hier de komende 4 maand op uitwisselingsstage.

  8 september 2014 at 13:46 Reply
 • Dionne

  Ziet er nu al heel tof uit! Ik woon al 3,5 jaar op kamers en zou niet meer anders willen!

  8 september 2014 at 13:58 Reply
 • Mirne

  Ik woon samen met mijn vriend. Je kamer ziet er leuk uit! Veel succes met je studie!

  8 september 2014 at 14:05 Reply
 • Malou

  Wat leuk, en het ziet er goed uit πŸ™‚

  8 september 2014 at 14:22 Reply
 • Ise

  Spannend maar ook heel leuk om je eigen plekje te hebben!

  8 september 2014 at 14:31 Reply
 • Femke

  Ah, wat ziet het er allemaal gezellig uit. Hopelijk kan ik tΓ³ch nog een keer langskomen. En dat je a.s. donderdag alweer 2 jaar blogt, wow! Hopelijk ga je die 2500 volgers halen, dat zou echt fantastisch zijn <3

  8 september 2014 at 14:38 Reply
 • Priscilla

  Wat leuk! Heel veel plezier in Gouda! Ik moet zeggen dat die pasta er heeeeeeeerlijk uit ziet!

  8 september 2014 at 14:39 Reply
 • Ypie

  Superleuk zeg, zo’n plekje voor jezelf! Ook leuk ingericht al!
  Liefs, Ypie

  8 september 2014 at 14:51 Reply
 • Manon

  Ziet er heel gezellig uit!

  8 september 2014 at 15:27 Reply
 • Jaimy en Laura

  Het ziet super gezellig uit! Ik woon inmiddels al 7 jaar op mezelf ongeveer πŸ™‚ Sinds een paar jaar samen met mijn vriend.

  8 september 2014 at 15:52 Reply
 • Ines

  Ziet er mooi en gezellig uit! Ik ga binnenkort voor de tweede keer op kot πŸ™‚ Ben erg benieuwd πŸ˜€ Hopelijk wordt het ook even gezellig als bij jou ^^

  8 september 2014 at 16:44 Reply
 • Jodie

  Het ziet er echt super uit! Onze stijl komt best overeen, ik woon nu een jaar op kamers en heb het super naar mijn zin!

  8 september 2014 at 17:01 Reply
 • Infinity

  Je hebt het mooi ingericht!
  Lijkt me erg gezellig!

  Liefs,
  Eva β™₯

  8 september 2014 at 17:09 Reply
 • Geanne

  Wat fijn dat je eindelijk in je kamer woont en wat ziet het er mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour. Ik ga over 1,5 maand ook eindelijk echt ‘echt’ op mijzelf wonen in een appartement. Ik kan niet wachten!

  8 september 2014 at 18:53 Reply
 • Angela

  Ziet er mooi uit! Ik woon nog bij mijn ouders, maar kijk er naar uit om een leuk huisje in te richten!

  8 september 2014 at 19:43 Reply
 • michellepriscilla

  Super leuk! Ik woon nog bij mijn ouders… zou graag het huis uit willen maarja… centjes…

  8 september 2014 at 19:54 Reply
 • Tessa

  aaah wat tof! het lijkt mij zo spannend om een eigen plekje te hebben, maar ook zo super leuk! en de eerste keer koken ziet er ook zeer geslaagd uit!
  liefs, Tessa

  8 september 2014 at 20:12 Reply
 • Marie

  Wat heb je een toffe hanglamp! Hing die er al of heb je die gekocht? Heel vintage looking.

  8 september 2014 at 21:00 Reply
 • Iris

  Ik was hier ZO benieuwd naar! Ziet er heel leuk uit! πŸ˜€
  Op hoeveel m2 woonde je nou ook alweer?

  8 september 2014 at 21:15 Reply
 • Jhemyla

  Wat heb je een mooi kamertje wauw! Ik wil ook heel graag op kamers. Ga voor volgend jaar toch maar even kijken.

  8 september 2014 at 21:25 Reply
 • Sabine

  Het ziet er nu al prachtig uit! Ik ben heel benieuwd naar het totaal.
  Ik woon nu al zeven jaar uit huis, in Utrecht. Heerlijk! πŸ˜€

  8 september 2014 at 21:31 Reply
 • Jody

  Hey Anne!
  Wat een leuke foto’s en wat een leuke kamer!
  Ik heb plannen om op mezelf te gaan maar ik sta nu op de wachtlijst.
  En het wachten is echt vreselijk haha niet dat ik het thuis niet naar m’n zin heb maar ben wel toe aan een eigen plekje :-).
  Heel veel geluk gewenst in je nieuwe stulpje!

  Jody.

  8 september 2014 at 22:13 Reply
 • Cheyenne Caitlin

  Wat een onwijs leuk ingerichte kamer heb je!

  8 september 2014 at 23:24 Reply
 • Suzanne

  Wat een fijn plekje Anne! Ik kom gauw een keertje langs!

  9 september 2014 at 09:06 Reply
 • Mariska

  Ziet er nu al leuk uit! Ben benieuwd naar het geheel πŸ™‚
  Je moet 2 nog volgers, dus dat gaat je vast en zeker lukken!

  9 september 2014 at 09:17 Reply
 • Stephanie

  Echt super leuk ingericht Anne! Ik ben jaloers πŸ˜‰ Xx

  9 september 2014 at 09:20 Reply
 • Idhuna

  Wat een super leuke foto’s!

  9 september 2014 at 16:57 Reply
 • Anna

  Ben echt heel benieuwd naar je kamer, het ziet er zo in ieder geval al veelbelovend uit. En zoals je wel weet woon ik zelf niet meer op kamers πŸ™‚

  9 september 2014 at 16:58 Reply
 • Eva

  Ziet er super leuk uit!

  9 september 2014 at 19:23 Reply
 • Sara - Window On My Wardrobe

  Oh wat ziet je kamer er mooi uit zeg! Superleuk ingericht!

  X Sara

  9 september 2014 at 21:06 Reply
 • Alexandra

  Het ziet er heel gezellig uit in je kamer! En ook wel mijn stijl, hihi πŸ™‚

  Weet je toevallig al of je post er is? πŸ™‚

  xx

  9 september 2014 at 21:11 Reply
 • Teddy

  Wat een leuk plekje heb je! Ziet er onwijs gezellig uit

  9 september 2014 at 23:04 Reply
 • Estrella

  Gefeliciteerd! Mooie foto’s. Ik woon al heel wat jaartjes uit huis. πŸ™‚

  10 september 2014 at 00:04 Reply
 • Roshelle

  Aaaah zo leuk!

  10 september 2014 at 17:08 Reply
 • Annabel

  Wat leuk! Ik ben sinds een paar maandjes ook het huis uit, maar dan niet naar een andere stad, dus het is iets minder wennen voor mij denk ik. Je kamer ziet er super leuk uit, ik ben benieuwd naar de roomtour. Succes met je studie! Liefs

  10 september 2014 at 20:42 Reply
 • xx_Patries_xx

  ziet er super uithoor, ik woon nu ruim 7jaar samen met mn vriend en bevalt prima πŸ˜€

  18 september 2014 at 18:28 Reply
 • Leave a Reply