bohemian wooninspiratie


In deze herfst en aankomende winter willen we niets liever dan warmte in huis. Warme kleuren, warme kleden op de bank, warme voeten dankzij een vloerkleed en nog meer warmte, warmte en warmte. Tijd voor wat inspiratie! In dit blog delen we wooninspiratie voor een bohemian interieur met wat Ibiza vibes!

Bohemian – Ibiza style

Voor deze inspiratie editie ben ik voornamelijk op zoek gegaan naar decoratie en niet zo zeer naar grote meubels, zoals een kast of een stoel. A) omdat dat best een investering is en B) omdat je het gewoon snel lekker knus wil hebben nu de winter er aan zit te komen.

bohemian wooninspiratie

Zoals je misschien al weet, zijn ze op Ibiza dol op verschillende stoffen en texturen. En riet, rotan en gehaakte items zijn daar echt de grootste uitschieters. Het geeft de ruimte direct meer warmte, sfeer en contrast. En dat is wat we goed kunnen gebruiken in deze tijd van het jaar. Toch?!

Een heerlijk warm vloerkleed van Karpettenkelder.nl (hier) om mee te beginnen. De print heb je vast al eens voorbij zien komen op Instagram of Pinterest. Het leuke aan deze print is dat je je woonkamer of slaapkamer optisch groter kan laten lijken.

De lamp is echt een groot favoriet! Pas wel op met lage plafonds. Ondanks dat je door het materiaal heen kan kijken, is het best een flink meubelstuk en neemt het wel een hoop ruimte in. Gelukkig heb je veel verschillende hanglampen gemaakt van rotan, dus er is altijd een leuke variant te vinden. Deze is bijvoorbeeld van Maisons Du Monde.

Verder is een mooi plaid altijd goed. En herken je de wit met zwarte mand nog? Die kwam ook al terug in onze ‘Woonaccessoires onder de €25’! En een gehaakte poef maakt je interieur helemaal af! Welk item is jouw favoriet?

Uitgelichte afbeelding links: Crocodile.inpapercraft.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *