Interieur inspiratie: Vierkant vloerkleed


Heb jij ooit overwogen om een vloerkleed te nemen in huis? Denk dan eens aan een vierkant vloerkleed! Want een vloerkleed in huis laat mij, na het thuis komen, heerlijk op mijn gemak voelen.  Verder is een vloerkleed met rechte lijnen, die overal even lang zijn, gemakkelijk te combineren met meubels in huis. In ons interieur betekenen rechte lijnen frisheid en nieuw leven! 

Bespaar ruimte met vierkante vloerkleden

Zelf ben ik groot fan van vloerkleden. Waarom? Ze zijn er in heel veel verschillende maten en kleuren. In een woonkamer ben ik geneigd een groter vloerkleed te nemen voor onder een bank, maar voor in een zithoekje vind ik een kleiner vloerkleed juist mooier. Gelukkig hoef je bij vierkante vloerkleden geen zorgen te maken over de grootte, want het bespaard juist ruimte, hoe dan? Doordat vierkante vloerkleden aan iedere zijde even lang zijn, zijn de vloerkleden gemakkelijk in iedere hoek te plaatsen van jouw interieur, ideaal! 

Vloerkleed in alle maten

Het kan goed zijn dat jij alles tot in het detail op meet, net als ik. Formaat is voor mij heel belangrijk. Gelukkig komt een vloerkleed voor in vele formaten, waardoor een vloerkleed goed tot zijn recht komt in ieder huis! Ik ben vooral fan van Jute vloerkleden. Jute is een biologisch materiaal die perfect past in de bohemian woonstijl. De grootste vierkante vloerkleden kunnen overigens wel 3 meter lang zijn. Dit is de lengte van een gemiddelde olifant! Mocht 3 meter toch niet groot genoeg zijn, vloerkleden kun je bij Volero ook op maat laat maken. Zelf kom ik al uit de voeten met een 150x150cm vierkant jute vloerkleed.

Vloerkleden voor een betere meubel verbinding

In een interieur kan het soms moeilijk zijn om nieuwe woonaccessoires toe te voegen, die goed aansluiten bij jouw huidige interieur. Bij het kiezen van een nieuwe woonaccessoires staan vloerkleden bij mij op nummer 1. Dit komt doordat het gemakkelijk meubels met elkaar verbindt. Zet een meubelstuk op een vloerkleed, al is het maar een voetpoot van de bank, en je zult zien hoe dit jouw interieur direct opvrolijkt! Wil je meer weten? Stuur een reactie of kijk eens op de website van volero.nl zij hebben enorm veel (vierkante) vloerkleden!

Afbeeldingen via Volero


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *