badkamer makeover


Hoe lekker is het om op je vrije dag of in het weekend een heerlijk warm bad te nemen of even wat langer te doen over je ochtendritueel?! Fijne producten helpen je al om een spa-gevoel te creëren, maar het interieur van je badkamer helpt daar ook een handje bij. Daarom; een aantal tips om jouw badkamer een make-over te geven!

Een badkamer make-over

Dus, jij wilt je badkamer een make-over geven? Gaaf! Wat inspiratie is nooit verkeerd en daarom raden we je aan om vooral veel inspiratiefoto’s op Pinterest op te zoeken. Ideeën van anderen kunnen heel waardevol zijn en helpen jou je eigen, gewenste stijl te ontdekken. En heb je al een kleurpalet in gedachten? Zoek dan juist naar afbeeldingen die je kleurkeuze ondersteunen. Zo wordt de uiteindelijke make-over niet ‘onmogelijk’, maar juist heel leuk!

Heb ik echt nieuwe meubels nodig?

Als je badkamer meubels echt aan vervanging toe zijn, raden we het je wel aan. Maar zien ze er nog goed uit, functioneren ze goed en kan je je oude wandmeubel met een likje verf of een nieuwe folie weer als nieuw laten lijken? Dan adviseren wij je natuurlijk het laatste. Met het geld wat je hiermee bespaart, kan je weer leuke accessoires kopen. Planten in huis zijn tegenwoordig erg populair en je creëert direct een frisse look in de badkamer.Aanrader! Oh, en mooie handdoeken doen het ook altijd goed, dus bespaar daar niet op.

De finishing touch

Dus je hebt of nieuwe meubels gekocht óf ze een touch up gegeven? En de accessoires zijn inmiddels ingekocht? Goed bezig! Tijd om alles leuk neer te zetten. Jouw ochtend- of avondritueel is in een aantal stappen al een stuk leuker geworden! Natuurlijk is privacy ook niet geheel onbelangrijk in de badkamer. Houten jaloezieën zijn erg populair, maar om het in de badkamer te plaatsen? Nee, doe dat maar niet. Ik vind PVC lamellen erg mooi. Ze hebben een beetje dezelfde uitstraling, maar het PVC kan in tegenstelling tot hout heel goed tegen vocht. Dan blijft het ook een stuk langer mooi!

Heb jij nog tips om je badkamer een make-over te geven? Laat het ons dan weten! Wie weet kan je er anderen mee inspireren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *