interieur herfst


De herfst is just around the corner. Misschien heb je het al gemerkt aan de dalende temperaturen of de bladeren die van de bomen vallen. Herfst betekent gezelligheid, warmte en sfeer. Tijd dus om je interieur klaar te maken voor de herfst. Hier wat inspiratie en tips om jou daar een handje bij te helpen!

Kussens en kleedjes

In de herfst (en winter) liggen we het liefst lekker op de bank met een grote kop thee. Een dekentje erbij en je bent klaar voor een avondje Netflix. Kussens en kleedjes houden je niet alleen letterlijk warm, maar zorgen ook voor warmte en sfeer in het interieur. Kussens en kleden van wol doen het altijd goed.

interieur herfst
Foto via: Loods5

Warmte toevoegen met kleur

Kleuren die je veel terug gaat zien deze herfst zijn okergeel, roestbruin/oranje en groen. Kleuren die allemaal veel warmte uitstralen! Tijd voor wat kleur op de muur, dus! Een nieuwe kleur op de muur is de perfecte manier om gelijk meer sfeer en warmte toe te voegen. Maar een tof schilderij, een paar leuke posters of andere wandaccessoires zijn natuurlijk ook altijd leuk.

Materialen combineren

De herfst en winter zijn perfect om te spelen met verschillende materialen. Een vloerkleed van wol, kussens die je zelf hebt gehaakt, een plant in een rieten plantenbak, een houten dressoir.. Door te spelen met verschillende materialen zorg je voor een leuk contrast. En natuurlijke materialen zorgen daarnaast natuurlijk ook voor een voelbare warmte en sfeer in je woonkamer of slaapkamer.

Vergeet je ook niet om ons artikel over de nieuwste Zara Home collectie te lezen? Met de woonaccessoires uit de nieuwste collectie wordt het nog leuker om je woning klaar te stomen voor de herfst!

warme kleuren interieur
Foto via: Agbreastcare.org

Fijne verlichting

Het wordt weer eerder donker ‘s avonds. Tijd om ook eens te kijken naar goede verlichting. Kaarsen zijn natuurlijk altijd leuk en zorgen voor een gezellige sfeer. Maar daarnaast is het ook goed om te investeren in sfeerverlichting. Je hebt toffe peertjes met een coating, perfect voor het industriële interieur. En voor een Scandinavisch interieur zijn spotjes weer erg leuk. Zoek naar spotjes waarvan je de kleur kan aanpassen. Koel, blauw licht zorgt niet bepaald voor meer sfeer in huis!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *