kerstdiner


Het is alweer eind november. Nog een maandje en dan is het alweer Kerst! Het wordt dus ook weer tijd om het interieur klaar te maken voor de feestdagen. Kerstboom optuigen, versieringen kopen en ga zo maar door.. Kan jij ook wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder! 

Gezelligheid in huis

Ondanks dat de Kerst staat voor gezelligheid, warmte en familie, is het buiten erg koud. Maak het dus extra knus met lekkere vloerkleden, kussens en kaarsen. Het is natuurlijk leuk om het in roodtinten te combineren, omdat dit goed past bij de feestdagen. Ben je geen fan van rood(tinten)? Maak je dan niet druk, want het is geen must. Ga eens voor een andere kleur, zoals oranje- of bronstinten!

Kerstboom optuigen, modern of ouderwets?

Een kerstboom kan, rond deze tijd van het jaar, eigenlijk niet ontbreken in het interieur. Een kerstboom optuigen kost misschien wat werk, maar zorgt elk jaar weer voor een fijne sfeer en natuurlijk een mooi eindresultaat.

Het wordt steeds populairder om minder in de boom te hangen. Less is more. Zonder lichtjes en mooie versiering is een kerstboom natuurlijk niet af, maar het kan ook al snel te veel worden. Dus vergeet de ouderwetse rode en gouden kerstballen en ga eens voor wat anders dit jaar. Op Pinterest is genoeg inspiratie te vinden!

Gezelschap is het belangrijkste

Hoe leuk alle versieringen ook zijn, zonder je naasten om je heen is Kerst niet compleet. Organiseer dit jaar eens een brunch. Zijn al je vrienden of familie al druk? Dan is derde kerstdag een leuk alternatief! Het gaat uiteindelijk om het gebaar.

kerstdiner


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *