Retourneren

Het kan zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Het past niet bij je interieur, het ziet er anders uit dan je had verwacht of je hebt het item niet meer nodig, het kan allemaal! Graag wijs ik je op het volgende:


Retourneren
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze 14 dagen heb je het recht om het product te retourneren naar Monday Mood, Ronsseweg 185, 2803ZT te Gouda. Wanneer je binnen deze termijn retourneert krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor het terugsturen van je zending zijn wel voor jouw rekening.

Zorg ervoor dat wanneer je iets terugstuurt dit doet in de originele, complete en ongebruikte staat. Gebruikte items worden niet als retour aangenomen. Meld je retourzending van tevoren via retour@mondaymood.nl, dan help ik je verder op weg. Zodra de retourzending is ontvangen, krijg je binnen 14 dagen het orderbedrag teruggestort, mits het product in goede orde ontvangen is.