kersttafel decoratie


Het is echt bijna Kerst. Alle boodschappen voor het kerstdiner zijn al in huis. Of je voor een traditionele rollade, hertenbiefstuk of voor een vega(n) kerstdiner gaat, je wil de tafel natuurlijk wel feestelijk aankleden. En door alle stress snappen we best dat je de decoratie voor de tafel bent vergeten. Daarom hebben wij wat last minute ideeën voor je verzameld!

Kersttafel decoratie

Als je echt niets meer weet, dan zijn de servetten dé manier om je tafel direct wat feestelijker te maken. Het enige wat je nodig hebt, is wat touw en kersttakjes. En dat kan echt van alles zijn. Ga dus nog even naar de bloemist om de hoek of pluk wat takjes van je kerstboom (aan de achterkant, dan heeft niemand het door!).

Het is ook nog leuk om er een naamkaartje aan te maken. Zo maak je je kersttafel net wat persoonlijker.

kersttafel decoratie
Foto’s via: Vamosreceber.com.br & Dille & Kamille

Heb je nog wat meer tijd over? Dan kan je ook altijd het diner nog uitprinten. De (gratis) app Canva is daar perfect voor. En als je dat nog een beetje mooi maakt met een leuk printje, mooie lettertypes en voor iedereen een andere naam en dan is het menu compleet! En de glazen kunnen natuurlijk ook nog even een kleine touch up gebruiken. Maak sterren, knip de helft door en schuif ze om de glazen voor een extra feestelijke uitstraling. Het is maar een paar minuten werk, maar het geeft gelijk een leukere uitstraling!

decoratie kersttafel
Foto’s via: inrichting-huis.com & A. Myrberg

Succes met het decoreren van de kersttafel en namens het de redactie wensen we jullie hele fijne feestdagen!!

Uitgelichte afbeelding: vtwonen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *