leuke woonaccessoires


Woonaccessoires maken je woning echt af, als je het mij vraagt. Een kleurtje op de muur en meubels zijn de basis en met woonaccessoires maak je het plaatje echt compleet. Een mooie vaas, leuke fotolijstjes, beeldjes, kaarsen.. Het zorgt voor warmte, sfeer en een knus gevoel in huis. Maar waar vind je nou echt leuke woonaccessoires? En niet geheel onbelangrijk: accessoires binnen jouw budget.

Wij hebben de leukste woonaccessoires van dit moment voor je op een rijtje gezet. Per budget, zodat jij direct de leukste items kunt bestellen.

Leuke woonaccessoires tussen €10 en €25

Je kunt woonaccessoires natuurlijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Het fijne aan wat goedkopere woonaccessoires is dat je ze eenvoudig kunt vervangen. In de herfst en winter zijn warme kleuren heel leuk, in de zomer zijn frissere en zachte kleuren juist weer leuk. Als je goedkope woonaccessoires koopt, kun je je interieur aanpassen naar het seizoen. Leuk!

Leuke woonaccessoires tussen €25 en €50

Tussen de €10 en €25 kom je op wat kleinere accessoires uit. Als je je budget iets opschroeft naar een maximum van €50 zijn de mogelijkheden gelijk een stuk groter. Vaak geven deze accessoires al net een wat grotere impact aan het interieur. Iets dat ik tegenwoordig heel veel terug zie is de infinity light waxinelichthouder. Je zet hier dan vier waxinelichtjes in, maar door het glas loopt dit maar door en door. Heel gaaf! En als je er niet van houdt, zijn er nog genoeg andere opties tot €50 te vinden.

Leuke woonaccessoires tussen €50 en €100

Als je echt een nieuwe eyecatcher voor in je interieur zoekt, moet je wat dieper in de buidel tasten. Maar, het resultaat mag er dan ook echt wel wezen. Een prachtige grote vaas met pampasgrassen, zijde bloemen of mooie takken is al jaren groot favoriet bij velen. Maar ook de ornament stukken zijn heel mooi (en heb ik ook gelijk op mijn wishlist gezet!). Vergeleken met de andere budgetten kun je hier echt impact maken. Denk maar aan een vloerkleed of een nieuwe bijzettafel. Hiermee kun je echt een andere uitstraling in je woonkamer creëren.

Uitgelichte afbeelding: Loods 5


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *