web analytics
0

Meer blauw in huis

21 mei 2017

Blauw is by far mijn favoriete kleur, maar ook in huis. Blauw is een kleur die je gemakkelijk in je interieur kunt verwerken door het combineren van verschillende tinten in verschillende materialen. De kleur kan zorgen voor zowel een koele als warme uitstraling, maar net wat het beste bij jou en je interieur past! In dit artikel deel ik je mijn favoriete voorbeelden van blauw in je interieur!


En? Ben jij klaar voor meer blauw? Ik heb trouwens zoals je hebt kunnen zien een keer de foto’s van Pinterest ingesloten in plaats van dat ik ze op mijn eigen blog plaats. Leest dit prettig? Zo ja, dan weet ik dat voor de volgende keer en zo niet.. Dan sluit ik ze de volgende keer weer in!

Alvast een hele fijne dag gewenst en heel erg veel liefs!
Untitled

(bron kopfoto)

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply