Moodboard scandinavisch stoer


Omdat er zo goed werd gereageerd op ons vorige moodboard, vonden we het tijd dat er een nieuw moodboard werd gemaakt! Tijd voor een mix van twee stijlen: Scandinavisch en stoer. Het industriële interieur is namelijk al een aantal jaren erg populair, maar we zien dat er steeds vaker gewerkt wordt met wat lichtere tinten. Daarom tijd voor een mix!

When ‘Scandinavisch’ meets ‘Stoer’

Zeg je Scandinavisch, dan zeg je ‘wit’, ‘pasteltinten’, en vooral ‘schattig’. Want zo zien veel mensen het Scandinavische interieur. Daarom laten wij zien dat je het Scandinavische interieur ook wat stoerder kan maken. Door nog steeds met natuurlijke materialen te werken, maar er een stoere touch aan te geven. (Steiger)hout is daar echt een mooi materiaal voor. Het oogt heel natuurlijk en is in veel verschillende meubels en accessoires verwerkt. Denk aan tafels en stoelen, de rand van een spiegel, lampen en andere accessoires.

Moodboard scandinavisch stoer

Foto: Pinterest – Lampen: Creative Use Of Technology – Stoel: Made.com – Poster: Ikea 

Kast: FonQ – Rekje met accessoires: Stoer Metaal

Zoals je ziet hoeft het Scandinavische interieur helemaal niet ‘schattig’ te zijn, maar is het zelfs voor mannen een leuk interieur (ja dames, wij hebben het echt niet altijd makkelijk). Door er ook nog eens zwart staal aan toe te voegen, zorg je voor voldoende contrast in de ruimte.

Door de basis rustig te houden en echt volgens de Scandinavische woontrend in te richten, kan je juist met meubels en accessoires spelen en een contrast toevoegen. Ben je de accessoires zat, dan kan je die natuurlijk makkelijk aanpassen. De basis is vaak wat lastiger om aan te passen. Denk aan het vervangen van een vloer of het behangen of verven van een muur.

Nog meer wooninspiratie opdoen?

Krijg jij geen genoeg van de wooninspiratie op ons blog? Vergeet ons dan ook vooral niet te volgen op Facebook en Instagram waar we elke week weer voldoende nieuwe wooninspiratie delen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *