Nooit te vroeg voor een kerst interieur!


Vandaag, 6 november, zijn we nog maar 49(!) dagen verwijderd tot eerste Kerstdag. Veel mensen tuigen hun kerstboom pas op als Sinterklaas en Piet het land weer hebben verlaten. Maar nu we zo veel thuis zitten, is het nu extra leuk om aan. de slag te gaan met het kerst interieur! Op Pinterest kwam ik zulke leuke idee├źn tegen, die moest ik wel met jullie delen!

Anders dan de traditionele kerstboom

De kerstboom gaat er echt wel komen. Maar ik wil je eerst laten zien hoe je op andere manieren kunt spelen met kerstdecoratie. Extra fijn: deze opties zijn budgetproof! Zo zie je maar: met. een lichtsnoer, extra kaarsjes en takjes en planten kun je echt al hele leuke dingen doen. Zo. maak je van je standaard kaarsen blad een leuk kerststukje, zoals mijn kerststuk van vorig jaar!

Een extra warme Kerst

2020 is niet bepaald ons jaar geweest. En wat zou ik het fijn vinden om met veel familie en vrienden aan een lange tafel te zitten en te genieten van heerlijk eten en fijn gezelschap. Maar alsjeblieft: wees ook tijdens de feestdagen voorzichtig.

Geniet van je eigen gezin en van je eigen plekje. Dan is het extra fijn om veel warmte en sfeer toe te voegen in huis. Doe dat met kleuren als oranje, brons, goud, rood, koper en groen.

Een kerst interieur met een overvolle kerstboom

Veel Nederlanders moeten het zwaar hebben. Vooral nu de tweede golf zorgt voor extra onzekerheid. Maak daarom een feestje van je huis, en dan vooral van de kerstboom. Zorg dat de kerstboom zorgt voor een lach op je gezicht. Leuke lichtjes, grappige of klassieke kerstballen, shiny slingers en een mooie piek om het af te maken.

Extra leuk: schrijf wensen voor 2021 op en stop de papiertjes tussen de takken van de kerstboom. Want gezondheid is belangrijker dan cadeautjes onder de boom. Je kunt dit voor jezelf doen, maar nog leuker is om dit samen met je partner, je kinderen, ouders, broers/zussen of goede vrienden te doen.

Uitgelichte afbeelding: Housebeautiful.com


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *