eBay wishlist: Kimono’s, zonnebrillen en Victoria Secret

ebay wishlist

Na mijn Ebay-bestelling die ik aan jullie liet zien afgelopen week waren jullie super enthousiast. Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd te laten zien wat ik allemaal op mijn Ebay wishlist heb. Ik bestel niet alles, lang niet alles. Maar ik vind het wel super leuk om te delen! Eén van de items van deze lijst is inmiddels onderweg, de rest wil ik gewoon super graag hebben.

Look a like Givency tas
Hij lijkt er niet 100% op, maar heeft er toch iets van weg. Ik vind het in ieder geval echt een leukerd en om heel eerlijk te zijn wacht ik elke dag bij de voordeur tot de postbode ‘m komt brengen. Als je namelijk de prijs hoort van dit schatje schrik je je wezenloos. Voor €10,39 is deze tas voor jou bij deze verkoper.

Autumn Collarless Floral Jacket
Deze staat me bijna op het lijf geschreven. Wat een leuk jasje! Met kleding ben ik alleen op Ebay een beetje bang wat betreft de maten. Ook vind ik de kwaliteit een beetje spannend, mijn kimono viel dan gelukkig mee, maar toch vind ik het wel spannend! Dit jasje vind je bij deze verkoper voor €12,68 (dat is toch geen geld?).

Florar Kimono
Zoals ik al zei ben ik helemaal weg van mijn kimono. Op Ebay spotte ik ook deze en deze vind ik super leuk! Bij Lizzy (OurFavourites) zag ik deze kimono al van choies, maar echt heel Ebay staat er vol mee! Op z’n goedkoopst vond ik ‘m voor €7,33 bij deze verkoper.

Leopard Cat Eye Sunglasses
Tijdens mijn uurtjes op Ebay spotte ik deze bril. Ik vind dit model erg leuk maar wist totaal niet hoe ik het zou moeten zoeken op Ebay. Gelukt dus. Deze bril is te koop bij deze verkoper voor €2,79 en is verkrijgbaar in verschillende printjes. Maar deze luipaard print vind ik toch wel het leukste, ik heb echt geen idee of dit model mij zou staan eigenlijk!

Victoria Secret Phone Case
Geen idee of die echt is, maar schattig is dit wel. Dit Victoria Secret telefoonhoesje is er in verschillende kleuren maar dit vond ik toch wel het leukste. Weet iemand het toevallig, zou dit hoesje echt zijn? Anders is het bij deze verkoper toch wel een koopje voor €4,11.

Heb jij wel eens wat gekocht op Ebay?

About

23 jaar, woont samen met Stephen, lichtelijk verslaafd aan Instagram, houdt van schrijven, fotograferen, reizen, sporten, creatief bezig zijn en kitten Saar.

59 comments

 1. Wauw die Kimono is echt leuk (en goedkoop!)

 2. Leuke spulletjes.
  Dat hoesje is echt leuk. Een kimono zou ik ook nog wel willen aanschaffen!

 3. Leuke items vooral de kimono 😉

  Fijne dag Xoxo

 4. Die zonnebril is zoo leuk! En die kimono ook. Love for Ebay 😉

 5. Wat een mooie dingen heb je gevonden op ebay! Ook echt niet duur. Ik zie vaak door de bomen het bis niet meer als ik op enay ben, maar dit zijn echt leuke dingen. Spannend wat de kwaliteit is.

 6. Wauw wat een te gekke wishlist! Die zonnebril ziet er ook prachtig uit, denk dat hij je goed zal staan <3

 7. Het VS hoesje en de tas zijn zo leuk <3

 8. Oolaa leuke items! En wow die tas is inderdaad spotgoedkoop! Idem voor het hoesje. Geen idee dus of het echt is. Maar het ziet er alleszins super cute uit ^^

  x Aurélie

 9. Super leuke wishlist, heb gisteren ook veel gekocht op Ebay;)

 10. Dat bloemetjesjasje en de kimono zijn zooo leuk en zo cheap omg, daarom kijk ik express niet op ebay want ik weet zeker dat ik me dan niet in kan houden haha!

 11. Die tas is zeker wel mooi, hoop dat hij snel bij je binnen komt. Ik heb zelf nog nooit iets van eBay besteld, ik ben te bang dat ik geld aan iets uitgeef en het dan niet of beschadigd krijg. Ik weet dat het stom klinkt, maar toch waag ik mij er niet aan. Hopelijk zet ik mij daar eens overheen. xxx Lucinda

 12. ahh dat jasje is gaaf. Inderdaad geen geld, zeg!

 13. Dat hoesje vind ik heel leuk van Victoria’s Secret. Ik denk dat het voor die prijs (als je het vergelijkt met prijzen van andere officiële artikelen van dat merk) dat het niet echt is?

 14. wow, die zonnebril is echt the bomb!!

 15. Leuk! Vooral die tas, die heb ik gister toevallig in mijn favorieten gezet. Maar ik mag hem echt niet kopen van mezelf. Ben op dit moment in Italië en heb hier al drie tassen gekocht.. oeps

 16. Super leuke items! Dat jasje naast de Givency look-a-like tas is ook echt super gaaf <3

 17. Weer hele leuke dingen op je lijst, zo te zien heb je wel smaak

 18. Echt leuke spulletjes! Ben superbenieuwd naar die tas. Dat hoesje is overigens niet echt hoor, dat kan niet voor dat prijsje en het is allemaal massaproductie uit China! 🙂

 19. Jeetje, wat een prijsjes! Super goedkoop! Ik vind de tas en het jasje echt geweldig! Heb nog nooit iets besteld via ebay want om eerlijk te zeggen weet ik niet waar ik moet beginnen en hoe het precies werkt.

 20. wauw prachtig!
  Ik ben vooral fan van je tas.
  Liefs Lonneke

 21. Wauw, die tas is super mooi!

 22. Die zonnebril ziet er leuk uit en dat voor zo weinig geld. Hmm… misschien koop ik ‘m wel want ik heb één nodig.

 23. Die kimono en de tas vind ik erg mooi!

 24. Superleuk wishlist! Die tas, pure liefde!! <3

  X Sara

 25. Ohhhh stop! Ik probeer me niet aan eBay te wagen, maar je maakt her me wel heeeel moeilijk Anne! Haha

 26. Alweer prachtige spulletjes, vooral die kimono. Oh wat is hij prachtig!

 27. Wat een leuke items! Vooral de kimono vind ik erg mooi!

 28. Oeeh, die zonnebril is zo leuk! 🙂

  xx

 29. Ik heb nog nooit wat gekocht op Ebay nee…

  Ik ben benieuwd welke van deze items je wel en niet gaat kopen 🙂

 30. Leuke items! Ik heb enkel oorbellen besteld en wat andere kleine dingetjes, maar nog nooit kleding of iets. Die kimono is echt heel erg tof!

 31. Ah jeetje, die bril is echt leuk! Vroeger bestelde m’n vader altijd speelgoed op ebay maar de laatste jaren heb ik er niets meer besteld. Misschien toch eens doen!

 32. Die tas is echt heel mooi! Dat hoesje zal denk ik niet echt zijn omdat ze op Schiphol rond de 30 euro kosten x

 33. Die kimono is echt het einde! helemaal tof!

 34. Wat een toffe wishlist! Je brengt me op ideeën door op eBay te kijken voor een kimono. Ik wil er ook nog erg graag een hebben.

 35. Leuk die kimono inderdaad, super goedkoop ook! En wat ziet die tas er goed uit, lijkt (bijna) echt!

 36. Prachtige items! Vooral die tas dan!

  Liefs,
  Eva ♥

 37. Wat een leuke wishlist, die kimono is echt geweldig!!

 38. Ooh hier word ik heel hebberig van haha! Die kimono <3

 39. Ah thanks voor het delen Anne <3! De tas en kimono zijn zo leuk!

 40. Dat jasje is echt super leuk! Vind ik ook helemaal bij jou passen 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 41. Erg leuke items! Ik denk dat je voor die prijs geen echt Victoria’s Secret hoesje kunt verwachten, maar hij is wel tof!

 42. Wat is die kimono super goedkoop. Leuk artikel!

 43. Gave items heb je gevonden! En super cheap! Ik heb tot nu toe gelukkig altijd geluk gehad met kleding kopen op Ebay.

 44. Leuke wishlist!! de tas is echt geweldig! en die prijs is inderdaad ge-wel-dig!!

 45. Ik heb dat hoesje van Victoria secret in een van hun winkels in Londen gekocht. Is echt mijn favoriete hoesje!

 46. Ja, het hoesje is echt! ik heb hem zelf ook en hij is super fijn.

 47. Ooh wat een mooie items !! Zo’n hoesje heb ik in Amerika gespot voor toch wel meer dan $10 dus ben niet zo zeker dat die wel echt is.. Die handtas is zo leuk, ik ben eens benieuwd hoe die in het echt zal zijn.

 48. Hele leuke wishlist! de floral jacket is echt heel erg leuk! Liefs, xx

 49. Ik heb mijn lief vorige week een leuk jurkje voor me laten kopen op eBay. Benieuwd wanneer het aankomt!

 50. Leuke post Anne! Ebay is echt zó fijn, haha, cheapest clothing heaven on earth. O, enne, die floral jacket moet je bestellen hey. Vind ik echt iets voor jou 🙂

  Liefs Judith
  http://www.myownvogueworld.com

 51. OH MY.. het jasje is zo onwijs leuk! Ik heb eigenlijk nog nooit iets besteld op Ebay.. Ik ben een watje 🙂 hihi

 52. melissa ligthart

  Je hebt me op ideeën gebracht! Ik begreep nooit iets van Ebay. Broertje heeft me zojuist geholpen. Heb 2 kimono’s besteld! Thanks voor de tip! Bij de Zara enzo zijn ze vele malen duurder! X Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *