Onthulling van mijn project: Monday Mood webshop!

Jaren heb ik er van gedroomd, maanden heb ik er aan gewerkt, weken heb ik er naar uit gekeken en nachten heb ik er niet van geslapen. Vandaag is het eindelijk zo ver, ik vertel je eindelijk waar ik al die tijd mee bezig ben geweest en waar ik in verschillende artikelen over heb geschreven… Vanaf vanavond is de Monday Mood Webshop geopend!

MONDAY MOOD WEBSHOP

Dromen waarmaken
Het idee voor een webshop heb ik denk ik al jaren. Samen met mijn moeder maakten we grapjes over het hebben van een winkel, het verdelen van de taken binnen het bedrijfje en hoe alles zou gaan lopen. Vanuit die fantasieën kwam ik terecht bij The Little Green Bag, waar ik bij een ontzettend gaaf bedrijf achter de schermen mocht kijken hoe het er écht aan toe ging. In die periode ging het allemaal nog meer kriebelen, ik wilde dit écht en nog bijna liever dan wat dan ook. Na mijn stage (begin januari) ben ik aan de slag gegaan en vandaag is het dan zo ver. De winkel is online.

In de winkel vind je op dit moment verschillende posters en kaarten die ik heb ontworpen of heb samengesteld. Hopelijk sluit het aan op diverse smaken, omdat de posters verschillende prints, kleuren, teksten en formaten hebben. De kaarten zijn hetzelfde als de poster, maar dan met een beschrijfbare achterkant. Mijn plan is om in de komende tijd de shop aan te vullen met andere ontwerpen en andere interieur items!


Minor Project van je Leven
Tevens is de shop goed voor twee schoolopdrachten. Op dit moment volg ik het vak zzp waarin je een eigen onderneming moet opstarten. Alle stappen van het vak vallen gelijk met de stappen die ik heb ondernemen voor de webshop, hoe leuk is het dat je je hobby kunt inleveren als opdracht en daar ook nog eens studiepunten voor kan krijgen? Daarnaast volg ik vanaf september de minor Project van je leven, waarmee ik me een half jaar fulltime op de shop kan, mag en ga richten. Zo spannend en leuk tegelijk! Ik kan niet wachten en ben benieuwd welke stappen ik ga en kan ondernemen. In ieder geval ben ik ontzettend dankbaar voor de kans die ik daarvoor krijg.

Ik ben benieuwd wat je van de webshop vindt, heb je tips of loop je ergens tegenaan? Laat het me even weten! Om de opening te vieren krijg je in ieder geval 10% korting op je eerste bestelling met de kortingscode ‘openingskorting10’. Deze code kun je in het inleverproces invullen. Oh ja.. De eerste bestellers krijgen een klein cadeautje bij hun bestelling!

Een hele fijne avond gewenst en tot snel!

Untitled

About

Ik ben Anne, 24 jaar en het gezicht achter Monday Mood. Op mijn blog schrijf ik sinds september 2012, in 2017 is daar ook de Monday Mood shop bij geopend! Wil je meer over mij weten? Hier lees je nog veel meer over mij!

28 comments

 1. Suuuuuuupervet! Ik vind je interieur smaak zo geweldig. Ik ga zeker binnenkort wat aanschaffen uit de webshop.

  1. Heel leuk om te horen, dankjewel voor je lieve berichtje! <3

  1. Heel leuk om te horen, dankjewel!

 2. Wat leuk!!!! Gefeliciteerd, echt tof dat je je droom hebt waargemaakt en het is ook helemaal mijn stijl! Love it <3

  1. Heel lief, dankjewel!! Hopelijk zit er iets voor je bij! Dankjewel voor je reactie! <3

 3. Hiep hiep! Wat leuk Anne! Ik vind nu al dat je ontzettend leuke dingen verkoopt. Zet’m op! 🙂 Go live your dream. <3

  1. Ahh nee, wat super lief! Dankjewel, ik ga er voor! <3

 4. Wat een onwijs tof project en zo gaaf dat je het ook kunt combineren met een schoolopdracht! Heel veel succes met de webshop 🙂

 5. Te gek Anne! Gefeliciteerd! 🎈

 6. Wauw you go girl! Wat goed dat je je dromen achterna gaat, wauw!
  Ik ga een kijkje nemen <3
  Liefs,
  Evelien

 7. Ah wat leuk Anne! Ook heel fijn dat je dit gewoon mag doen voor je studie. Het gaat vast een succes worden! Ik ga snel even snuffelen in je shop, ik ben heel benieuwd!

  1. Super leuk! Ben benieuwd wat je er van vindt! <3

 8. Wat ontzettend gaaf dat je gewoon je droom achterna gaat en al helemaal dat je dit kan combineren met school! Gefeliciteerd. 🙂

  1. Dankjewel, heel erg lief! Kijk heel erg uit naar deze combinatie van school en shop!

 9. Heel tof Anne, gefeliciteerd met deze toffe stap!

 10. Gefeliciteerd!! Echt super leuk! Ik ga zeker een kijkje nemen ☺️

 11. Gefeliciteerd! Ik heb al een paar leuke posters gespot! 🙂

  1. Ahh wat leuk! Wat zijn je favorieten?

 12. Zo leuk! Heel veel succes.

 13. Ik had het al voorbij zien komen, alleen nog geen tijd gehad om reactie op te geven. En nu dus wel. WAUW topper!! You did it! Echt geweldig dit zeg. Gefeliciteerd met deze grote mijlpaal. Wel gevierd hopelijk toch haha 😉 ? Ik heb even al rondgesnuffeld en moet zeggen dat je echt prachtige dingen verkoopt. Ga ook zeker weten nog iets bestellen, want dat kan gewoon niet anders! Weet dan ook zeker dat dit een geweldig succes gaat worden en dat je nog meer mooie momenten gaat beleven. Oke, dat was mijn veel te vrolijke rant hahaha. <3

  1. Ahhhh dankjewel voor je super leuke reactie! Het was een groot feest maar ook direct hard werken nadat de webshop live ging! Super leuk alleen maar! Ben benieuwd naar je favorieten in de shop! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *