badkamer make-over


Onlangs gaven we je een aantal handige tips om je badkamer een make-over te geven. Na een aantal jaar ergernis hebben wij onze badkamer een make-over gegeven. En dat resultaat willen we graag aan je laten zien!

Badkamer make-over!

We hadden een aantal eisen gesteld aan onze nieuwe badkamer. Hij moest er strak uitzien (├ęcht strak), er moest een bad komen en genoeg ruimte om onze spullen op te ruimen. En als je het aan ons vraagt, is dat zeker gelukt! Kijk je mee?

badkamer make-over

EIN-DE-LIJK: wij hebben eindelijk een bad. Ik wilde graag een vrijstaand bad, om zo een echte hotel-vibe na te bootsen. Omdat ik hier echt wilde ontspannen, hebben we gekozen voor lichte kleuren. Creme-kleurige tegeltjes in combinatie met gebroken wit vond ik erg mooi. Onze badkamer is wat groter dan gemiddeld, dus dat wilden we natuurlijk wel benadrukken.

badkamer makeover

Ook nog een foto van de andere kant, natuurlijk. Een regendouche was voor ons ook een echte must. Die hebben we gecombineerd met een standaard douchekop. Het liefst had ik een gouden douchekop en gouden kraan gehad, maar dat ging er echt niet doorheen thuis ­čśë

Wij hebben een kast op maat laten maken, om de kleine ruimte tussen de douche en het badkamermeubel effici├źnt op te vullen. Om het optisch allemaal groter te laten lijken, hebben we gekozen voor grote tegels op de vloer om zo het oppervlak te benadrukken. En de grote spiegels zijn ook echt een juiste keuze geweest. Wat vinden jullie?!

Qua┬áaccessoires heb ik expres alles even weggelegd voor de fotoÔÇÖs. Accessoires zijn zo persoonlijk en kan het complete beeld van onze nieuwe badkamer laten veranderen. Ik wilde dat iedereen inspiratie op kon doen, dus daarom even geen accessoires haha!

Tips voor jouw badkamer make-over

Natuurlijk heb ik een aantal tips voor jullie. Ik kwam tijdens de verbouwing een aantal punten tegen. Wij wilden graag vloerverwarming laten inleggen. Om een afspraak met een aannemer of klusbedrijf te maken, moet je echter wel wat tijd trekken. Het kan best wat weken duren. Kijk dus niet alleen naar wat je nodig hebt, maar ook wie.

Wij wilden daarnaast een muurtje verplaatsen (die naast de douche), maar kwamen er achter dat dit niet mogelijk was. Het was een draagmuur die we uiteindelijk alleen konden decoreren met tegels. Laat een specialist kijken naar jouw badkamer (of andere ruimte) voordat je zelf met wilde plannen komt. Het kan namelijk zijn dat ze niet haalbaar zijn en je dus een nieuw plan moet opstellen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *