Opnieuw een slaapkamer make-over

Oeps! Eind maart schreef ik over hoe blij ik was met onze nieuwe slaapkamer. Nog geen drie weken later begaf ons bed het, een week later lagen we bijna op de grond en diezelfde week stond er nog een nieuw bed in de slaapkamer dat een volledig nieuwe uitstraling aan de kamer gaf.

Nieuw bed
Ons bed van IKEA kochten we in maart 2015. We kozen bewust voor een bed met opbergruimte aan de onderkant omdat we in onze vorige woning deze ruimte goed konden gebruiken. Na onze verhuizing in januari 2016 ging het bed gewoon mee: het was een prachtig bed en de opbergruimte was handig. Maar je raadt het nooit, een maand na het verlopen van de garantie hielden de beugels waar de lattenbodem op rustte het voor gezien en stopten met dragen. Door de fantastische service van de IKEA konden we vrijwel direct een nieuw bed uitkiezen dat diezelfde week nog thuis zou worden bezorgd. En kies dan maar eens iets uit! We zijn ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid van IKEA en zo ontzettend blij met dit bed. Ongelooflijk!

Ons vorige bed was niet meer in de verkoop bij IKEA en we waren niet meer op zoek naar een bed met opbergruimte. Dat we een nieuw bed mochten uitzoeken voelde als zo’n ongelofelijke luxe! We kozen voor het GJORA-bed, een bed dat op twee manieren neer te zitten is: de hoofdsteun aan het hoofd- of aan het voeteneinde, maar net wat je zelf mooi vindt! Wij hebben gekozen om de hoge steun aan het hoofdeind te plaatsen en daar hebben we een leuke lichtslinger aan gehangen (van Kwantum! Deze week in de aanbieding voor € 21,-!). Het bed is wat hoger dan een gemiddeld bed wat een echt hotelgevoel geeft. We zijn er zo blij mee! Leuk detail: het bed is afgewerkt met rosé gouden schroeven… #goals!

Nieuw matras
Dat we zo prins(es)heerlijk kunnen slapen, is ook te wijden aan een nieuwe lattenbodem en een nieuw matras. Ons vorige bed had een lattenbodem die vastzat in het systeem om het bed op te klappen, dus bij een nieuw bed komt ook een nieuwe lattenbodem kijken. Ook verruilden we onze twee eenpersoonsmatrassen in voor een groot en stevig matras van EVE. Wat een feest om daar op te mogen slapen! Het matras wordt in een groot en goed verpakt pakket geleverd. Na het uitrollen kun je direct slapen als een roosje!

Het matras bestaat uit verschillende lagen waardoor het perfect is voor iedereen die in het bed kruipt en dat is te merken, ik heb echt het gevoel dat ik een stuk meer uitgerust wakker word dan voorheen! Ik wil Eve daarom ook heel erg bedanken voor het opsturen van het matras en het verzorgen van nachten waarin ik in diepe slaap verkeer!

Nieuwe indeling
Een nieuw bed vraagt ook om een nieuwe indeling van de kamer. Over het groene kastje zijn we nog steeds zo tevreden dat het is blijven staan, wel hebben we de tientallen(!) lijstjes die er opstonden wat uitgedund en staan er nog maar een paar op. Verder hebben we de kledingkasten verplaatst naar een andere ruimte in huis. Ik ben zelf een enorme sloddervos en trek gerust alle kleding die ik bezit uit de kast om te zoeken naar de perfecte outfit. Daardoor is de slaapkamer vaak bezaaid met kleding en daar ben ik een beetje klaar mee. Door de kasten te verplaatsen naar het kantoor hoop ik dit probleem te verhelpen.

Op dit moment is de kamer vrij van kleding en laat ik de kleding in het kantoor ook netjes in de kast. Ook hebben we twee stellingkasten neergezet die we ‘over’ hadden en deze gevuld met leuke lijstjes en herinneringen. Aan de andere kant van de deur hangt nu een mooie poster en een fijne stoel (waar af en toe toch een paar kledingstukken op belanden..).

Het was een ongeplande make-over, maar we zijn er zo ontzettend blij mee! De kamer heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen en we slapen prinsheerlijk. Nu hopen dat dit bed langer meegaat dan twee jaar, maar ik denk dat dat wel goed komt!

Alvast een hele fijne dag gewenst en heel veel liefs!
Untitled

Ondanks dat dit artikel ontvangen artikelen bevat, beïnvloedt dit op geen enkele manier mijn mening.

About

Ik ben Anne, 24 jaar en het gezicht achter Monday Mood. Op mijn blog schrijf ik sinds september 2012, in 2017 is daar ook de Monday Mood shop bij geopend! Wil je meer over mij weten? Hier lees je nog veel meer over mij!

12 comments

  1. Wat ziet het er allemaal gezellig uit nu! Die lampjes zijn zo leuk 🙂

    1. Jaa, ben er zo blij mee! Ze staan echt heel leuk!

  2. Wauw, wat gaaf! En dat matras lijkt me heerlijk slapen, echt een hotelgevoel in combinatie met het hoge bed 🙂

    1. Jaa, dat zeggen wij ook steeds tegen elkaar! Echt een beetje hoffelijk, haha! Dankjewel voor je reactie 🙂

  3. Oh wat een mooi bed zeg! 🙂 heel tof!

  4. Heel mooi !!! En heel stijlvol ingericht !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *